Azerbajdzjans järnvägar undersökte nya generationsprodukter producerade av TÜDEMSAŞ

azerbajdzjansk järnvägar tudemsasin producerade nya generationens produkter
azerbajdzjansk järnvägar tudemsasin producerade nya generationens produkter

Tjänstemän i Aserbajdsjan Railways kom till Sivas för att undersöka nationella och nationella produkter som producerades av TUDEMSAS. Tillsammans med den biträdande generaldirektören Mehmet Başoğlu och delegationen som turnerade produktionsanläggningarna utvärderades möjligheten till vagnsproduktion för Azerbajdzjans järnvägar.

Nya generationsfraktvagnar som produceras på TÜDEMSAŞ med låga priser och låg livscykelkostnad lockar stort intresse av internationella företag som transporterar på Baku-Tbilisi-Kars Railway. Aserbajdsjans järnvägar Lasttransportavdelningen Biträdande chef Esedov Bashir Sabirs son och Necefov Elovset Niftulla son kom till TUDEMSAS och undersökte dessa nya generationsvagnar under produktionsfasen. Mehmet Başoğlu besökte tillsammans med vice vd för TÜDEMSAŞ produktionsanläggningarna och utbytte idéer om produktionen av boggier och godsvagnar som var lämpliga för järnvägarna i Azerbajdzjan.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar