Minister Turhan: Ola, vi kommer att börja en ny tid i luftfart med Istanbuls nya flygplats Ola

Minister för transport och infrastruktur, M. Cahit Turhan, uppgav att de har gjort stora framsteg när det gäller produktion av inhemska och nationella flygplan och sade: "Det är inte längre en dröm att se våra nationella och nationella produktionsflygplan landning och landning i vår nya flygplats med en kapacitet på miljontals passagerare. Även om våra drömmar är någons mardröm, kommer vi inte att återvända. "

Turhan, 12. I sitt tal vid öppnandet av International Civil Aviation and Airports Fair och Aviation Industry Supply Chain Platform (ISTANBUL AIRSHOW 2018) var evenemanget en viktig rättvisa som bringar världsindustrin och flygindustrin tillsammans.

Turhan sade att varje period i det förflutna namngavs med ett namn och att denna period definierades som kommunikationsåldern. En Om från den första personen till nutiden skulle ett enda namn ges till alla åldrar som människorna lämnade, mitt val skulle vara "transport". Tur

Turhan, från fortiden till nutiden genom att nämna betydelsen av stater och nationer att transportera, hittade följande utvärderingar:

Iz Hade vårt land inte varit ett "broland", civilisationsvaggan, skulle det ha lidit så mycket attack från det förflutna till nutiden? Om vi ​​inte försökte göra en av de största flygplatserna i världen, skulle vi bli utsatta för den så kallade spelinflationen mot vår nation och vårt land om vi tog upp frågan till en mer privat och aktuell nivå?

Tarihi Vi har uppnått historisk framgång i luftfart "

Turhan, från väg till järnväg bro landet Turkiet, notera hamn flygplatser 16 år tills de bokstavligen kröna punkt i transporten, underströk han att de hade enastående prestationer inom flyghistoria.

Under det senaste 16-året ökade antalet passagerare på flygplatserna årligen från 35 miljoner till 195 miljoner och de började flyga till 316-poängen på de internationella linjerna, sade Turhan.

Airlines flygplan av den siffran stiger till 162 från 510 in, Turhan beskriver antalet aktiva ulaştırdıklarını 26 55 från flygplatsen, antalet länder stiger överenskommelse civil luftfart som antogs 170.

Turhan, "29 oktober kommer öppningen av den nya flygplatsen kommer att lanseras av vår president kommer att bli en ny era i luftfart." Han sa.

Ece Vi kommer inte att återvända vår väg "

Turhan, Turkiet infrastruktur luftfart och internationella kapacitet som ökade med varje dag som går, den teknik de använder, men sade att de ansträngt sig för att vara nationell.

Oloj Vårt mål inom rymdindustrin är inte att vara det land som importerar teknik. Turhan sa, en Det är landet som producerar, utvecklar och exporterar teknik

Tik Vi har kommit långt i produktionen av inhemska och nationella flygplan. I vår nya flygplats med en kapacitet på 200 miljoner passagerare är det inte längre en dröm om inhemsk och nationell produktion av flygplan landning och landning, jag hoppas vi kommer också att se de här dagarna. Även om våra drömmar är någons mardröm, kommer vi inte att vända på oss. Jag gratulerar alla som bidragit till förverkligandet av denna mässa som jag tror kommer att bidra till utvecklingen av flygindustrin. "

Efter talerna lanserade minister Turhan, vicepresident Fuat Oktay och den turkiska rymdindustrin Hürjet-projektet som inleddes av den turkiska rymdindustrin och satte sig i cockpiten.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar