Infrastrukturarbetet vid Çukurova flygplats nådde 40

İGA Airport Operation Inc. Styrelsens ordförande och generalförvaltare Funda Ocak utförde inspektioner vid Çukurova flygplats, som är under uppbyggnad för byggande av överbyggnad och överbyggnad. Vår chef, som övervakade punkten i arbetena, fick detaljerad information från tjänstemännen.


40-nivå nådd i infrastruktur

I januari, utvärderade besöket på Çukurova Airport, sa vi: ”Idag träffade vi våra värdefulla kollegor som arbetade på vår Adana flygplats och pratade med dem och fick information om aktiviteterna. Efteråt gjorde vi inspektioner vid byggandet av Çukurova Airport Infrastructure Facility och Construction of Çukurova Airport Superstructure Facility och vi övervakade de pågående arbetena snabbt. Infrastrukturarbetet för Çukurova Airport, som kommer att vara en av de vackraste flygplatserna i vårt land när den är klar, har nått nivån på 40.

10 terminalbyggnad med en miljon kapacitet

Ocak gav också teknisk information om arbetena på Çukurova Airport. . Överbyggnadsanläggningarna inkluderar 3500 tusen kvadratmeter, 60 miljoner terminalbyggnad, 3500 tusen kvadratmeter halvöppen parkeringsplats, 45 passagerarbroar, garage, brandkår, kraftcenter och liknande stödbyggnader. Byggverken, som har levererats den 1000-dagen, fortsätter ”.



Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar