Transport i Gaziantep medförde mångfald

Gaziantep Metropolitan Municipality strävar efter att minska trafikstockningar och koldioxidutsläpp genom att uppmuntra människor att använda hållbara transportmetoder som promenader, kollektivtrafik och cykling. Inom ramen för transportplanens huvudplan har 50 kilometer lång cykelväg i stadens centrum implementerats och planer för att utöka kollektivtrafiknätet och tillhandahålla alternativt trafikflöde har implementerats.

Att främja användningen av kollektivtrafik och cyklar för att stödja hållbar transport i hela provinsen, ligger storstadsstationen vid hållplatser, bussar och spårvagnar; medborgarna delade ut informationsbroschyrer som beskriver fördelarna med kollektivtrafiken.

För att uppmärksamma vikten av att cykla organiserade Metropolitan kommun avdelning för transportplanering och järnvägssystem ett evenemang med titeln Sen Sen De Pedalla för framtiden, och kommunens anställda använde cyklar på cykelvägar.

Medvetenhetsaktiviteter organiserades vid buss- och spårvagnshållplatserna för användning av kollektivtrafik, ögonbindel i rullstol i syfte att göra människor medvetna om de problem som funktionshindrade medborgare möter.

Stora kommunen Gaziantep strävar efter att minska trafikstörningar och koldioxidutsläpp genom att uppmuntra människor att använda hållbara transportmetoder som promenader, kollektivtrafik och cykling.

Gaziantep Metropolitan kommuns borgmästare Fatma Şahin sade att de med djärvhet genomför planer för att utöka kollektivtrafiknätet och ge alternativt trafikflöde. Vi bytte till det smarta transportsystemet som ansluter kollektivtrafiksystemet till cykelvägsystemet. Vi byggde en 50 kilometer lång cykelväg i centrum, etablerade terminaler för universitetslinjen och förberedde den tekniska infrastrukturen för att stärka linjen här. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar