Mål för spridning av cykling i Izmir 2040

Izmir Metropolitan Municipality värd workshopen organiserade med deltagande av lokala och utländska experter inom ramen för Met Izmir Metabolic Bicycle Network ". På workshopen där 2040-årets mål diskuterades, gjordes förslag för att göra cykling mer utbredd och att bli en transporttyp i İzmir.

WRI (World Resources Institute) Sustainable Cities Turkiet, Izmir Metropolitan kommun och i samarbete Fabrication "İzmir Bicycle Metabolic Network" workshop hölls på historiska Gas Plant. Med deltagande av lokala och utländska experter i Izmir de närmaste åren för att göra de nya cykelvägarna för att göra effektiva idéer i öppningstalet på verkstaden på bordet där öppningstalet för biträdande borgmästare i Izmir Metropolitan Municipality. Sırrı Aydoğan sa, "Ju mer İzmir blir starkare i cykelnätet, desto mer miljövänligt stöder det. Vi är engagerade i att utöka vårt cykelnätverk. I vår kultur sågs cykling som ett medel för underhållning för barn. Om 60 hade berättat för mig sedan att cykeln var ett transportmedel för att underlätta medborgarna, skulle jag inte ha trott det.

Med rätt planering kommer användningen av cyklar att bli utbredd
Direktören för den ekonomiska affärsnätverket för den nederländska ambassaden Attaché Helene Rekkers sade att syftet med händelsen var att tillhandahålla en hållbar och livlig İzmir. Att ge exempel från två länder, sade Rekkers:
"Nederländerna är känd för sina cyklar och cykelvägar. Även om Amsterdam anses vara ett cykelparadis idag, har bussar, tåg och bilar i många år använts som ett transportmedel. Stadens ledare bestämde sig emellertid för en förändring. Turismen har ökat med utvecklingen av cykelvägar, denna situation har blivit attraktiv för turister. Amsterdam utnyttjade cykelvägsprojektet bra, men Peking, den kinesiska huvudstaden, har traditionellt använt cyklar sedan det förflutna, men det fungerade inte eftersom det inte byggde landets stadsplanering på cyklar. Tyvärr försvann cyklar från staden. Peking fylldes med bilar och luftföroreningar ökade. Nu försöker de komma tillbaka till när cyklarna är upptagna. Mitt förslag är att arbeta på drömmen om att expandera cykeln i transport. "

Städer har också ämnesomsättning
Världsberömda arkitektur företagets grundare Eric Fabrications Frijters, staden var också oavgjort, det faktum att människor som metabolism, Turkiet WRI hållbara städer Director Dr. Güneş Cansız uppgav att med İzmir Metabolic Bike Network İzmir skulle luften i Izmir vara renare, turismen skulle öka och markvärdet skulle öka i staden.

En av 4-projekten
Nederländerna Creative Industries Fund och Nederländerna i samarbete med utrikesministeriet "Design Genom hållbar Cities" genomförs inom ramen för projektet med titeln och berömda arkitekt / planering fast Fabrications och WRI Turkiet hållbara städer har utvecklats i samarbete projektet "Izmir Metabolic Bicycle Network", för att få stöd från Turkiet var bland de fyra berättigade projekten. Med detta projekt förbereddes en strategi för 2040 och syftade till att uppmuntra till effektivare resursutnyttjande genom att tillhandahålla andra funktioner i linje med stadens strategier och projekt som planeras byggas i İzmir de närmaste åren.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar