Första nya bränsleleveransen i Istanbuls nya flygplats

Istanbul New Airport, som är en av de få flygplatser som kan tankas med fartyg, har lanserats för första gången. Den första bränsletransporter av 63 tusen ton för teständamål gjordes i İGA Fuel Supply Port. Höga driftskostnader hindrades av transportmetoden, vilket skulle kräva användning av cirka 2250 transportfordon om de gjordes på land. Istanbuls nya flygplats kommer att tankas endast till sjöss.

När 200 är klar kommer 80 att vara den största flygplatsen i världen med en kapacitet på miljontals passagerare. Istanbul New Airport är en annan först på mindre än 63 öppningsdag. Den första försändelsen av XNUMX tusen ton gjordes för teständamål från İGA Fuel Supply Port, som fastställdes för att bränsle skulle levereras till sjöss istället för väg.

HDI Fuel Supply Port, har den funktionen dubbelt så bränslekapacitet av flygplatserna i Turkiet björnar!

Det första provbränslet från bensin Ofisi överfördes till bränsletankar installerade nära hamnen. 116 tusen ton LR2 har bränslekapacitet PIONEER är skepp, HDI Fuel Supply Port dockad 63 tusen ton bränsle 12 km lång pipeline ligger i Istanbul New flygplats och bränsle överfördes till tanken, vilket är dubbelt så stort som det flygplatser bränslekapaciteten i Turkiet. Tack vare sjöfartstransporter genomfördes en operation utan att behöva använda 2250 transportfordon över vägen och utan höga kostnader.

İGA Bränsleförsörjningsport: Årlig 6 har en kapacitet på miljoner kubikmeter bränsle

Med infrastrukturen från havet kommer İGA Fuel Supply Port att ha fördelen av att transportera bränsle från alla regioner i världen med rimliga kostnader. Tack vare hamnen kommer bränsleförsörjning och försörjningssäkerhet att ges från regioner där bränslebaspriset är lämpligt. IGA Fuel Supply Port har en årlig kapacitet på cirka 6 miljoner kubikmeter bränsle. Tack vare havet kommer 8 bin 571 att kunna fyllas med 3 samtidigt utan att behöva resa på väg. Hamnen ska tjäna på ett sådant sätt att 7-dagen kan fyllas på 24 timmar.

Daglig bränsleförbrukning vid Istanbuls nya flygplats kommer att vara 13 tusen 200 kubikmeter!

H. Kadri Samsunlu, VD och koncernchef i IGA Airport
"Att understryka att den nya flygplatsen i Istanbul är en av de få flygplatser i världen som kan levereras med fartyg av denna storlek, säger han:" Vi inser en viktig utveckling varje dag i Istanbuls nya flygplats. Vi är stolta över att se att den första bränsleförseningen är en av de viktigaste milstolparna i projektet. Vi förutser att för att tillhandahålla bränsletillförselstjänster till planen med lanseringen av vår flygplats krävs 13 tusen 200 kubikmeter bränsle per dag. Om bränslet fanns till Istanbul New Airport på väg, skulle de genomsnittliga dagliga 315-bilarna vara in och ut. Med tanke på att denna situation kommer att medföra både kostnader och driftsbelastning genom att få bränsle till sjöss på grund av den extra belastning som kommer att medföra till Istanbul-trafiken, har vi lanserat IGA-bränsleförsörjningsporten. På så sätt sänker vi transportkostnaderna med 41% genom bränsleleverans till sjöss i Istanbul New Airport. Bränslet, som endast släpps ut till sjöss på en gång, kan endast levereras med land med 2250 transportfordon. Med tanke på den här höga siffran ger vi en mycket säkrare och viktigare logistikinfrastruktur med bränsle från havet. Tidsbesparingar, kostnadsfördelar och arbetssäkerhet uppnådd av marin logistik kommer att ge betydande optimering för verksamheten och tjäna vår förståelse av operativ excellens. "

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar