9 100 tusen passagerare bär en dag

Boztepe 9, som blivit inrikes och utländska turisters uppmärksamhet varje dag, var värd för tiotusentals människor under sin dagliga semester. Under högtiden föredrog 100 tusen människor linbanan för transport till Boztepe, som återvände till en hel mässplats.

Boztepe är centrum för attraktion i staden med sin unika utsikt på höjden av 530 meter. Tiotusentals lokala och utländska gäster flockade Boztepe var värd för en aldrig tidigare skådad publik under denna semester. Paragliding-flygningar blir mer och mer populära varje dag.

9 TUSEN FOLK ANVÄNDA 100 DAG

Från högtidens första dag skapade medborgare som valde resan för linbanan för att titta på den unika utsikten över staden långa köer vid de övre och nedre linbanestationerna. Den gratis linbanan som användes av åldersgruppen 0-6 bar omkring 9 tusen människor under 100 dagliga Eid al-Adha-semester. Army Metropolitan kommun tillsammans med Turkiets turism och intresse Boztepe började bli en av attraktionerna förväntas fortsätta att öka i framtiden.

BOZTEPE kommer att vara en av de framtida turismcenterna

Borgmästare Enver Yılmaz uttalade att de kommer att öka Boztepes attraktivitet med landskapsarbeten som ska göras i Boztepe. Vi håller på att slutföra arbetena för att utöka och höja standarden på vägen från Altınordu distriktscentrum till Boztepe för att underlätta den tunga fordonstrafiken i vägtransporter och för att underlätta ankomst och ankomst av turbussar. Vi fortsätter att underteckna projekt för att öka Boztepes attraktivitet. Kommer att vara helt i harmoni med naturen 'Four Seasons Project Touch molnen' och 'Adventure Park Project' med framtiden Boztepe kommer att bli en föredragen turistmål i Turkiet ", sade han.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar