Kepekli och Akköprü Junction

Ankara Mayor Assoc. Dr. Två av de tre stora transportprojekt som Mustafa Tunas tillkännagav att de kommer att börja arbeta med stängning av skolor, Dikmen Kepekli och Akköprü Junction slogs först genom att gräva.

Borgmästare Tonfisk varnade kapitalisterna om det nya trafikflödet genom sociala medier.

Dık Vi började genomföra infrastruktur och transportaktiviteter, som är våra kapitalisters prioriterade krav. Vi kommer att erbjuda en mångsidig och bekväm transport genom att sänka utmatningen vid Dikmen Kepekli Junction på Konya Road och expandera och sidvarianter vid Akköprü Junction. "

Det tredje skärningsprojektet på Samsun Road, "Türk Telekom U-Turn", avslutade anbudsfasen. Den juridiska processen kommer att inledas så snart som möjligt efter byggandet av presidentens tonfisk. "Om en mani inte går ut till slutet av alla tre skärningsarbeten, sa han.

KONYA VÄG KOMMER ATT STARTA UNINTERBRUTT TRANSPORT

Emphasizing fullbordandet av arbetet kommer att vara en stor lättnad i trafikflödet President Tonfisk, kommer oavbruten tillgång till Konya Road projektet också att ge:

Fru Vi ska göra en tunnelbana vid den punkt där Mevlana Boulevard, som också kallas Bran Junction, skär med Dikmen Street. Vid korsningen där trafiken just nu regleras genom signalering, kommer vi att bygga en tunnelbana som kommer att vara cirka 470 meter lång och 3 kommer-3 ankomst. I projektet, som kommer att göra trafiken i riktning mot Konya-Samsun-vägen oavbruten, tack vare rondellen vid övre delen av tunnelbanan, kommer vi att ge ingången och utträdet av fordon som kommer från Samsun-Konyas väg till Dikmen Street. "

AKKÖPRÜ JUNCTION ROUTE-RETURN 6 SKA RISE

Konya, Istanbul och Samsun vägar vid skärningspunktet mellan Akköprü-arrangemangsprojektet är ett annat arbete som kommer att lindra presidentens tonfisks trafik, sade att broen kommer att utökas med tur och retur 3'er meddelade banan.

Ankara Mayor Assoc. Dr. Mustafa Tuna, bron i mitten av Istanbul väg till Konya och Samsun vägar kommer att tas till höger om länkarna, noterade han.

BEKÄMPIG TRAFIK KRAVS FÖR DENNA ARBETE

Påminner alla om trafikstockningar, Ankara Metropolitan Mayor Assoc. Dr. Mustafa Tonfisk, apologized för de upplevda problemen.

Borgmästare Tonfisk sade: "Vårt mål här är en bekvämare och säkrare Ankara-trafik. Vi ber om ursäkt för vårt folk för de transportproblem som kan upplevas under dessa arbeten. Visst, vi är ledsna när en medborgare lider av trafik. Vi följer trafikstockningarna på grund av arbetena på Konya Road och Istanbul Road. Vi strävar efter att ge tillgång till fordon så mycket som möjligt. Men vi kommer inte vara bekväma förrän detta problem. Just nu slår vi hårbotten i nödområden. Vi måste lösa Ankara-infrastruktur och trafikproblem som en prioritet

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar