TCDD 2018 Transportansvarig-Sen med första JCC-mötet

Det första styrelsesammanträdet i 2018 hölls mellan Generaldirektoratet för transportansvarig-Sen och TCDD. Can Cankesen, vice ordförande İbrahim Uslu, Kenan Çalışkan och TCDD generaldirektoratets avdelningschefer deltog i mötet som representerar transportansvarig-sen. 14-artikeln diskuterades vid mötet.


TCDD 2018 / 1 JCC-mötesdag

1-2018, som öppnas i 1-TCDD, har inte öppnats i några av titlarna. Öppnar provet för dessa titlar så snart som möjligt för att säkerställa affärsfred,

2- Tillhandahållande av säkerhetspersonalförstärkning för att förhindra eventuella säkerhetsbrister, särskilt i stationerna under den angivna personalen, och utse säkerhetsansvariga över 45s ålder till titlarna för officerare,

3-Inklusive Izmir och Haydarpasa Port personal; öppna en omfattande elektronisk överföring med beaktande av personalöverföringskraven i hela organisationen och stänga den aktiva personalklyftan genom att rekrytera personal,

4- Reducering av den tilldelade kvoten för uppdraget vid fördelningen av logi, ökning av den tilldelade kvoten, leverans av logi till personalen med underhåll av kvartalen och testning av jordbävningsmotståndet och utvärdering av problematiska logi för nödvändiga operationer och omformning av servicebyggnaderna som ligger vid kusten av Küçükçekmece till den tomma anläggningen i Istanbul.

5 - Minskar antalet titlar genom att skapa titelkombinationer utan att orsaka personalklag,

6-3. Införandet av skyddande livsmedelsbistånd från artiklarna i kollektivförhandlingsperioden,

7- Förhindra de olägenheter som kan upplevas genom att lägga till dessa problem i specifikationerna i alla anbud och direkt upphandling för att säkerställa att underhålls och återvändande av järnvägsunderhållspersonalen till arbetsplatsen, mat och dryck och boendekostnader tillhandahålls av entreprenörerna i arbeten utförda av tredje part och att dessa problem kan upplevas som en klausul. fördelning av kontrollmedel,

8-739 genom att ändra termen för en ytterligare sektion av Tavsanli som ska öppnas.

Tågen går åtminstone i motsatt riktning upp till Ladik Station, där tågen vänder och vänder åtminstone för 9 km. Förhindra framtida olyckor och incidenter på grund av omvänd navigering genom att göra tillstånd i Amasya Station,

10 - Utför de nödvändiga arrangemangen för betalning av skillnaden mellan avgifterna mellan vägarna som har fungerat som järnvägsunderhålls- och reparationshandledare under långa perioder på grund av personalens semester och inte betalar avgiften till vägunderhålls- och reparationshandledaren utanför centrum.

11-Säkerställande att väg- och grindkontrollansvariga uppfyller de nödvändiga kraven för att bli linjebyråer och reparationskonsulter på arbetsplatsen,

12-Säkerställande att Port Warehouse Chiefs också kan dra nytta av de kläder av kläder som tillhandahålls personalen inom ramen för klädmedelsdirektivet som ska göras till tjänstemännen,

I enlighet med premiärministeriets cirkulärnummer 13-2018 / 4 ska du se till att all vår personal som har börjat arbeta i allmänheten från martyr- eller veterankvot eller veteran kvotarbete i kontorsmiljö och att de anställda som har tillräckliga villkor från dessa anställda är anställda som tjänstemän,

Byte av titel på 14-Protection Security Group Chiefs som skydd Security Chief,Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar