Oş World Cycling Day "i Izmir Firade i entusiasm

3 juni, som firades som Bisiklet World Bicycle Day Haziran, tillbringades med entusiasm med de aktiviteter som organiserades av Izmir Metropolitan Municipality. Pedalerna för en hållbar stad började befolkningen i Izmir en trevlig cykeltur mellan Bostanlı İskele och İnciraltı City Forest med dansföreställningar av samba och slagverkgruppen Bloco Entrudo. Izmir Big Bands konsert hölls i finalen i det färgglada evenemanget som samlar cykelentusiaster i alla åldrar från 7 till 70.

I Metropolitan kommuns program delades en uppblåsbar klättvägg för barn, lekplats, clown, ansiktsmålning och minidiskodansaktiviteter och gratis popcorn och bomullssocker.

12 April N World Cycling Day belirlen, bestämt av FN: s beslut i 2018, syftar till att uppmuntra individer till fysisk rörlighet och öka medvetenheten om cykeltrafik.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar