Ogilvy var Prometeo en kommunikationsbyrå i Turkiet

Ogilvy erbjuder lösningar på kommunikationsbehovet hos många framstående varumärken från olika sektorer, lokalt och globalt, och fortsätter att växa sin starka kundportfölj med ledande företag inom sitt område. Pirelli däck är licensierade tillverkare av industriella och kommersiella Prometeo kommunikationsverksamhet Ogilvy tog verkställande beslut under tak i Turkiet.

Prometeo i Turkiet, beroende på var Prometeo Tyre Group - Prometeo s Tyre Group, över hela världen i länder 160 som industridäck fokuserat enda företaget lastbil med Pirelli varumärket, buss, Agro och OTR tillverkar däck och erbjudande till försäljning. En av koncernens produktionsstruktur i Turkiet, två i Brasilien och en för att skapa en av fyra fabriker, bland annat i Egypten, i Turkiet, en i Italien, de andra tre forsknings- och utvecklingscenter representerar hjärtat av produktinnovationer i Brasilien. Prometeo där Turkiet är en management bas "Mellanöstern, Afrika, Turkiet, Ryssland, Centralasien och Kaukasus" 4 land som en av Prometeo i världen 75 huvudområde och en i Turkiet, en av Egyptens 2 ansvarar för förvaltningen av fabriken.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar