Isftarism kommer att delas ut i Ankara och Ankara

Ankara Metropolitan Municipality kommer att ge ift snabbmat Metro till Metro och Ankaray stationer under Ramadan månaden för huvudstad besökare och besökare från utanför staden. Ankara Metropolitan Municipality kommer att ge ift snabbmat Metro service till Metro och Ankaray stationer under Ramadan månaden.

Under Ramadans månad, som börjar maj, undertecknade 16 ett annat viktigt beslut med presidentens brev till huvudstäderna och gästerna som kommer från utanför staden. I presidentens brev, som påpekar att majoriteten av medborgarna i Ankara består av anställda och studenter, "För att säkerställa att våra medborgare som dra nytta av kollektivtrafikstjänsten från storstads kommun att öppna sina iftars under Ramadanmånaden, att ta, förbereda och distribuera iftar-paket, men inte olm antogs enhälligt. Snabbmatpaketet kommer att innehålla en munk, en flaska vatten och våtservetter.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30
 5. Anbudsmeddelande: Övergång vid Ulukışla Boğazköprü Line KM: 58 + 360

  Januari 30 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar