Upphandlingsmeddelande: Järnvägsvagnar Kroppsframställning och certifiering kommer att köpas (TÜDEMSAŞ)

Järnvägsvagnar Kroppsproduktion och certifiering som ska köpas
TURKISKA JÄRNVÄGS MASKINER INDUSTRY INC (TÜDEMSAŞ)

ZNI TYP SARNIÇ WAGON PROJEKTKASSIS OCH KROPPFÖRERING OCH CERTIFIKATIONSEGENSKAPER I enlighet med TSI-villkor ska anskaffas med öppet anbudsförfarande i enlighet med artikel 4734 i lagen om offentlig upphandling nr 19. Detaljerad information om anbudet ges nedan:
Anbudsregistreringsnummer: 2018 / 194648
1 förvaltningschef
a) Adress: KADI BURHANETTIN MAH. 58059 SIVAS CENTER / SIVAS
b) Telefon- och faxnummer: 3462251818 / 1299-1300-1301 - 3462235051
c) E-postadress: auction@tudemsas.gov.tr
ç) Anbudsdokumentets internetadress (om tillämpligt): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Ämnet i anbudet
a) Kvalitet, typ och kvantitet:
730 Piece Zans Type Cistern Wagon projektchassi och kroppsproduktion och certifiering
Detaljerad information kan erhållas från den administrativa specifikationen i anbudsdokumentet i EKAP.
b) Leveransort: TÜDEMSAŞ Generaldirektoratet-SİVAS
c) Leveransdatum: Som anges i inköpsspecifikationen; Entreprenören ska slutföra alla faser (inklusive certifieringsstadiet) från konceptdesign till certifieringsfärdigställande under 360-dagen efter kontraktet, enligt specifikationen i projektets arbetsplan. Efter att ha slutfört TSD-certifikatet ska kontraktsgivaren påbörja produktion av vagnchassi senast efter 390 dagar efter kontraktet. Entreprenören ska producera varje vecka 9-chassi och -kropp och leverera den till TUDEMSAS. (Om en del av veckan sammanfaller med helgerna, kommer veckan att betraktas som 6 arbetsdagar och vagnchassin som ska levereras för andra dagar ska beräknas som 1-bitar per dag.) Entreprenören ska kunna leverera vagnens chassi och skrov före de tidsfrister som anges i tidsplanen med godkännande av TÜDEMSAŞ. Entreprenören ska handla noggrant och noggrant i upphandlingsförfarandena för de material och delar som upphandlas av honom och ska agera på ett sätt som inte stör TÜDEMSAŞs vagnsproduktionsprogram.

3-Tender
a) Plats: TÜDEMSAŞ Generaldirektoratet-SİVAS
b) Datum och tid: 26.06.2018 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Registrera dig på vår webbplats som vi har publicerat upphandling Meddelande informationssyfte Istället geçmez.yayınlan om originaldokumentet med de ursprungliga Budgivning Dokument Dokument Skillnader mellan originaldokument geçerlidir.kaynak i den officiella tidningen, dagstidningar, webbsidor offentliga institutioner och organisationer.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar