Oavbruten transportmobilisering för funktionshindrade personer

Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. och Anadolu Disability Association organiserade Eng Barrier-Free Transport Project dolayısıyla för funktionshindrade veckan, och Kayseri Transportation Inc. anställda reste med järnvägssystem fordon tillsammans med funktionshindrade medborgare.

Inom ramen för projektet reste personalen i Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. järnvägssystem, buss och parkeringsplatser med passagerare med järnvägssystem fordon. Handikappade medborgare till järnvägssystemet för att hjälpa ombordstigning och landningstjänstemän berättade för dem vad de behöver göra för att göra säkra rese för funktionshindrade medborgare. Ahmet Özkan, generalsekreteraren för den anatoliska handikappföreningen, uttryckte sin tacksamhet för myndigheterna och noterade att funktionshindrade medborgare lätt åker med järnväg. Özkan sa, orum Jag skulle vilja tacka Kayseri Metropolitan Municipality för sina aktiviteter. Den barriärfria transporten som borde vara här är tillgängligheten för våra funktionshindrade. För närvarande kan våra handikappade enkelt ta spårvagnen med sina rullstolar och gå till deras destination. På vår sammanslutning och funktionshindrades vägnar vill vi tacka dig för denna vackra medvetenhetsstudie. Handikappad transportpersonal hos Kayseri Transportation Inc. är till stor hjälp för funktionshindrade och äldre passagerare. Vi bevittnar det varje dag. Vi hoppas att detta projekt kommer att hålla i många år

Kayseri Transport Inc. Skensystem Operations Shift Handledare Mehmet Emin stjärnor om de är lika operativsystem järnvägssystemet i kommunikation med de kontinuerliga funktionshindrade passagerare, eftersom denna händelse de omfattas av Disability Week sätta sig i deras ställe, för att ses exakt på sina problem och hitta lösningar som de gör detta arbete uttryckte att de vill skapa medvetenhet åt andra passagerare. Yıldız, "10-16" Vi ville resa med våra funktionshindrade vänner genom att organisera en händelse med Anatolian Disability Association för att empati under världens funktionshindrade vecka firade mellan maj. Vi måste komma ihåg att vi är alla funktionshindrade kandidater. Det är mycket viktigt för våra passagerare att prioritera våra funktionshindrade medborgare. Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. som vår prioritet har alltid varit obehindrat transport och kundtillfredsställelse. Vi fortsätter på detta sätt, det var en början och efter det kommer vi att fortsätta arbeta både för att öka medvetenheten och bekväm transport för våra funktionshindrade passagerare. "

Yıldız, som vill att medborgarna ska vara känsligare i området som är handikappade på spårvagnar, fortsatte sitt tal enligt följande: henne I vart och ett av våra järnvägssystem fordon har vi särskilda områden reserverade för två handikappade passagerare. Dessa områden är avsedda för vår funktionshindrade lands säkra resa. Vi förväntar oss att våra medborgare är medvetna om denna fråga och uppmanar dem att inte delta i relaterade områden. Vi ber också våra funktionshindrade bröder att flytta till det område som tilldelas dem med sina rullstolar och trådlösa fordon för att resa säkert till det området. "

Handikappade som reser i rullstolar kan enkelt resa med järnvägssystem, funktionshindrade personal är mycket stödjande för dem, de kör snabbt till de punkter där de tvingas hjälpa och tillhandahålla denna tjänst Metropolitan Municipality and Transportation Inc. De uttryckte sitt tack till myndigheterna.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar