İMO Bursa Urban Transformation, Transport och Jordbävning Varning

Kammare för civilingenjörer Bursa Branch 16. Styrelsens mandatperiod Den nya jordbävningsförordningen, stadsförvandling, transport, medlemmar av professionella problem och byggsektorn höll en presskonferens för att uttala sig. IMO Bursa BranchMehmet Albayrak, ordförande för IMO Bursa Branch och styrelseledamöter deltog i presskonferensen. februariAlbayrak uppgav att de förberedde sina mål för 2-året som ett resultat av de samråd som de gjorde med ledamöterna i den ordinarie generalförsamlingen i Istanbul. För en mer livlig Bursa under sin mandatperiod kommer 2 fortsättningsvis att söka lösningar på stadsproblemen med förståelse för ansvar som har pågått sedan det förflutna Albayrak, 2019s ikraftträdande i början av de nya jordbävningsreglerna, gav sina åsikter.

VAD SKALL NYA JORDBRUKSORDNINGER LÄMNA?

Albayrak sa, en Den största innovationen som infördes genom vår förordning är 1.2.3.4 i vårt land. och 5. gradär avlägsnandet av jordbävningszoner klassificerade som. I stället är avståndet till fellinjerna Ackumulationsvärdena för jordbävning beaktas. Så projektet kommer att göras genom att ange landets koordinater på webbplatsen för Afad s jordbävning acceleration poster kommer att erhållas genom att ange kontot har gått till grund för vårt yrkesliv ", sa han. Albayrak fortsatte enligt följande: önemli Enligt reglerna i vår nya förordning är en annan viktig situation den värsta markstrukturen (förutsatt att nödvändiga åtgärder vidtas). höjden är kanske inte möjlig att bygga byggnaden. Vi vill också påpeka att regeln att anpassa de gamla byggnaderna till den nya förordningen kommer att skapa problem inom byggsektorn. Dessa problem måste emellertid ställas inför när det gäller livsäkerhet. Den nya förordningen som anger användningen av betong med den lägsta C7.00-kvaliteten anger tydligt skyldigheten att använda vibratorer vid betonggjutning. Den minsta kolumnstorleken är nu inställd på 25 cm. "

"URBAN TRANSFORMATION HAR TRE VIKTIGA STANDER"

1980Bursa, som har fått kontinuerlig migration sedan 1940-talet med inverkan av industrialisering.s överviktiga, besvärliga, oregelbundna och brådskande behov av behandling som har blivit Albayrak, detta kräver också urban omvandling, sa han. Albayrak sa: dönüşüm Urban transformation; Det bör användas i distrikt som Yıldırım, Osmangazi och Gemlik för att förnya det slitna byggnadsbeståndet och minimera riskerna i regionerna. Det kunde dock inte förhindras att studierna blev ett sätt att hyra i planerade och värderade områden som Nilüfer-distriktet. Det bör föras. Förutom många andra faktorer har stadsförvandlingsstudierna, som bör presenteras genom en lång planeringsfas med vanligt sinne, tre viktiga pelare: Ekonomiska faktorer, Juridiska faktorer och sociala faktorer ..

DA Vi är tillbaka till den punkt som började i URBAN TRANSFORMATION "

Albayrak fortsatte sina anmärkningar enligt följande: tada När vi kommit, har studierna för att lösa problemet blivit ett stort problem. 19 år över jordbävningen i Gulfen; Trots att 2012-året har gått över lagen numrerat 6306 i 6, kvarstår problemet som det är. Steg tas med stora drömmar; tyvärr på grund av att processen ligger bakom utgångspunkten. Urban transformation måste komma ut ur en rivningsbyggnad. Eftersom vi, med tanke på landets ekonomiska situation, kan göra alla våra byggnader motståndskraftiga mot jordbävningar genom att stärka i stället för att demolera och bygga om dem. Med tanke på begreppet mindre kostnadseffektiv bemyndigande har 60 än en gång förstått behovet av att ta itu med stadsförnyelseinsatser med ett holistiskt tillvägagångssätt, inte på paketbasis utan på en ö eller i en mer regional skala. "

"LÖSNINGSREKOMMENDATIONER FÖR TRANSPORT FRÅN ALBAYRAK"

BursaNyligen förflutna visar "Transport Albayrak gjorde också uttalanden om problemet, "För lösningen måste vi titta på den stora bilden. Annars är de palliativa lösningar och ger endast tillfällig komfort. Det kommer att göra det möjligt för människor att bo i staden där de föddes, sysselsättning, utbildning, hälsa och så vidare. Den mest effektiva och varaktiga lösningen är att etablera anläggningar och därmed förhindra intern migration. Medborgarna borde dra nytta av kollektivtrafik på ett snabbt, bekvämt, billigt och högkvalitativt sätt. Fotgängning bör begränsas till ingången till det privata fordonet till stadens centrum. Som en annan lösning på den extremt höga transportbehov som upplevs på morgonen och kvällens topptimmar med det så kallade efterfråganhanteringssystemet vid transport, bör övergången till start och sluttid för övergången förlängas till morgon 07.00-10.00 och kväll 16.00-20.00 timmar. På så sätt blir det möjligt att effektivisera och effektivisera användningen av vägfordons kapacitet såsom järnvägssystem, buss, minibuss och servicefordon och privata fordon i det befintliga kollektivtrafiksystemet. Bursa bör räddas från att dömas till ett enda centrum. För närvarande har nybörjare och skulptur status som ett enda centrum. Föroreningen i vissa centra bör förebyggas. "

LAN VAD ÄR RÄTT; Det är inte att arbeta för att korrekta ansökningar, det är inte att göra dessa falska BAŞ

Albayrak avslutade sina ord enligt följande: "Bursaeller tittaTitta på solbränna kommer berätta för oss mer än allt som sägs här. Förvrängd urbanisering, unik Bursa Plain bildad av förstklassiga jordbruksmarkerDag för dag, offer för olaglig konstruktion, stadsindustrin och luftföroreningar känns lite mer varje dag, vattenstad BursaProblemen som användningen av ytan och grundvattnet på desperata sätt visar oss att vi är där ordet slutar. Hur kan vi hantera det förtroende som är kvar för oss och ta det till nästa generation? Ska vi tyst försvinna och gå bort utan att göra ett konto och göra misstag? Aldrig. Det bör inte glömmas att sanningen inte är att försöka rätta rätt praxis, men inte göra de misstag från början. Detta är endast möjligt genom träning. Nu Bursa; som tidigare är "Green Bursa" inte känd som. Av detta skäl anser vi att alla steg ska tas rätt. "

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar