Signaturdag i Antalya 3 Stage Rail System Project

Antalya Tram Varsak Guzergahi
Antalya Tram Varsak Guzergahi

27 3-avtalet mellan Varsak och Zerdalilik, som hölls av Antalya Metropolitan Municipality på tisdagen, mars 11.30, kommer att undertecknas i dag med en ceremoni som ska delta av president Menderes Türel på XNUMX.

Börjar från Kepez Varsak och ansluter sig till den nostalgiska spårvagnslinjen framför Training and Research Hospital i Muratpaşa Meltem, 25 kilometer 3. I Stage Rail System Project kommer det att finnas 38-stationer, inklusive 1 nivåövergång och 39 tunnelbanestationer. Linjen, som startar från det gamla stadshuset, fortsätter till Süleyman Demirel Boulevard, Sakarya Boulevard, Bus Station Junction, Dumlupınar Boulevard, Medicine Medicine, Meltem, Education and Research Hospital and Museum, där den kommer att smälta samman med den gamla nostalgia spårvagnen. Den nostalgiska spårvagnslinjen kommer också att moderniseras med det enorma projektet som kommer att föra modern kollektivtrafik till Kepez. Nostalgi spårvagnslinjen mellan museet och Zerdalism ordnas med de nya vagnarna.

Antalya Railway System Map

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar