Påståendet att Yavuz Sultan Selim Bridge säljs till kineserna

Det hävdas att Astaldi SpA och IC Yatırım Holding A.Şs joint venture-företag träffades med investerare inklusive kinesiska bolag för försäljning av aktier i Yavuz Sultan Selim Bridge.

Enligt nyheterna från Business HT Bloomberg News är Astaldi SpA och IC Yatırım Holding A.Şs joint venture-företag i samtal med investerare inklusive kinesiska bolag för försäljning av aktier i Yavuz Sultan Selim Bridge.

Astaldi, som äger 20 procent av joint venturebolaget, planerar att sälja alla sina aktier, enligt fyra personer nära ämnet. IC İçtaş, IC Yatırıms enhet, kommer att sälja till en takt som motsvarar Astaldi från sin 80-andel.

IC Investment Holding och Astaldi kommenterade inte.

Enligt en källa har Astaldi tidigare sålt en del av sina aktier till IC İçtaş; hade minskat sin andel från 36 till 20. Det uppgav att institutioner godkände Morgan Stanley och Citigroup för att förmedla denna transaktion förra året.

De två källorna säger att joint ventureet också förhandlar med Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) för 2022-miljardånet, vilket kommer att refinansiera 2,3-miljardlånet med 8-termen. Förutom kinesiska borgenärer kan andra finansinstitut också delta i lånepaketet. En ICBC-talesman kommenterade inte frågan till Bloomberg.

Officiellt namn IC İçtaş Astaldi 3. Bosphorus Bridge Investment and Management Inc. I joint ventureet hade 2012 vunnit rätten att driva bron.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar