Albayrak Turkiet är stolt över maskin Framgång

Eskisehir Albayrak tjänstgör i den organiserade industrimaskiner, konstruktion och tillverkning av självägande inhemska Peron Separatorer Door Systems (plattformsdörrar) för att utföra arbete på en första i Turkiet som ett resultat tar ca 2 år, SIL-3 (Safety Integrated Level 3) Säkerhet Det fick integritetsnivåcertifikatet från TÜV-NORD.

TÜV Nord- Albayrak Maskincertifiering
Albayrak Machinery, som lokaliserar Peron Separator Door Systems, som används i stor utsträckning i städer i järnvägssystem och syftar till att vara ett viktigt och permanent företag på den internationella marknaden inom denna sektor, började hitta en plats i inhemska och utländska projekt genom att erhålla det inhemska certifikatet, förutom att ta SIL-3-certifikat. han undertecknades.

Albayrak Makine fortsätter sin design- och tillverkningsupplevelse som började med halvlängd dörrsystem i spårvagnshållplatser för Eskişehir Light Rail System Plant i 2006 i full längd och SIL-3 säkerhetsnivå med ALDOOR-varumärket.

Eskisehir Belediye Tram Station

Eskisehir Espark Tram Station

Studier för åldrande av plattformsseparationsdörrsystem

De fulla dörrarna i ALDOOR-varumärket SILDO-590 med 3 halvlängd plattforms separatordörrsystem vid Eskişehir spårvagnshållplatser tjänar kabelbanan i Vadistanbul, ett av de största blandade projekten i Istanbul. ALDOOR, ett varumärke från Eskişehir, är också involverat i ISBAK A.Ş. och som en lösningspartner.

Vadistanbul Peron Separator Door Systems

Gürhan ALBAYRAK, bolagets chef, uppgav att de har startat FoU-aktiviteter för den inhemska tågrinden förutom Peron Separator Door Systems; uppgav att de började med uppmuntran från statens nationella politik för lokalisering av strategiska produkter, och efter Peron Separator Door Systems-projektet fortsatte de lokaliseringen av dörrarna på tågtransportfordon, särskilt det inhemska höghastighetståget, i enlighet med internationella normer och standarder.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar