TAK System etablerat i Fatih Sultan Mehmet Bridge Crossings

Minister för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation Ahmet Arslan, tillsammans med säkerhetsstyrkorna för att kontrollera de fordon som passerar från kontinenten till kontinenten Fatih Sultan Mehmet Bridge Enatoliska europeiska övergångar fastställde att TAK-systemet, Arslan sa: "Vi kan följa alla fordon med säkerhetsstyrkorna, särskilt i broarna som är känsliga för att följa fordonen. viktigt. Därför har vi etablerat dessa TAK för att upptäcka alla fordonets passage, för att informera våra säkerhetsstyrkor och att ingripa i händerna på fordon och licensskyltar som kan vara i det intelligensbaserade misstaget. "

Minister Arslan klargjorde påståenden om övergången till ett bilateralt betalningssystem vid bryggor. Minister Arslan, "Den nuvarande praxis kommer att fortsätta, det finns inget problem. Av säkerhetsskäl installerade vi TAK-systemet. Vi rapporterar alla fordon till våra säkerhetstjänster. Detta är mycket viktigt för vårt lands överlevnad och vårt folks frälsning. De borde inte tveka; "De kommer att göra den andra sidan betalad, de kommer att få två gånger avgiften från mig", tror han verkligen inte. I OGS- och HGS-konton har vi aldrig några problem om folk associerar dessa konton med kreditkort. Vår begäran från människor; associera både OGS och HGS konton med kreditkort konton. Både banker och PTT tar inte ut några avgifter. Om medborgaren gör denna förening, blir de inte offer.

Minister Arslan uppgav att övergångsbestämmelserna på 10-golvet tillämpades i termer av avskräckning. "Syftet med 10-golvstraffen var inte; "Offentlig 10 tjäna pengar" här, huruvida syftet med en sådan avskräckning igen, men ett kriminellt system som sätter in i denna logiska, välvilliga människor utsätts för offer. Här sorgar vi för att eliminera detta missnöje; Låt dem göra detta, OGS och HGS-konton i samband med kreditkortskonton ", sa han.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar