Honorary Doctorate från Maltepe University

Transport, havsfrågor och kommunikationsminister Ahmet Arslan, Maltepe University av Baku-Tbilisi-Kars järnvägen planering, byggande och slutför processer i arbetet och avsattes hedersdoktor för hans bidrag.


Sammanslutningen av Kaukasus Universiteter (KÜNİB) 7. General Manager of TCDD, som hålls inom ramen för den ordinarie generalförsamlingen İsa ApaydınArslan, som deltog i hedersdoktorns ceremoni, rektor i Maltepe University. Dr. Tack Sahin Karasar och medlemmarna i senaten, sade han att titeln gjorde sig både stolt och generad.

Landets tillväxt, utveckling, tillgänglig endast gjorts på uppdrag av Kars-Tbilisi-Baku järnvägsprojekt, inte de många projekt som genomförs uttryck Arslan sade att det är en uppgift själva.

Arslan, president Recep Tayyip Erdogan och premiärminister Binali Yildirim i varje arbete rapporterade alla ledamöter av skåpet att de var mycket allvarliga bidrag.

Transport, havsfrågor och kommunikation ministeriet undersecretaryen och överföring som de var en familj på upp till 250 tusen arbetare på vägen mot Leo general manager, berättade att de får denna hedersdoktor för deras räkning.

Arslan nämnde att transportsektorn har ett mycket allvarligt arbete inom transportsektorn och kommer fortsätta att göra det och pratade om transportsektorns andel av BNP.

Arslan sa att de senaste åren, på grund av utvecklingen av Kina och Indien, har tyngdpunkten i världstransporten flyttat i öst och för att ge rätt till detta har transportkorridorerna genomförts.

"Baku-Tbilisi-Kars Railway kommer att vara ansluten till Iran"

Arslan, imiz Perioden för våra regioner, som inkluderar vår geografi under den kommande perioden. Vi tror att transporten i triangeln i Anatolien, Kaukasien och Centralasien kommer att fördubbla på medellång sikt den nuvarande ekonomiska storleken. Av den anledningen är det vår skyldighet att förvandla vår geografi till en internationell korridor som är att föredra i varje transportsätt. Bu

Turkiet nämns också i den verksamhet de göra för att förbättra transportkorridoren där Arslan, är mycket viktigt Baku-Tbilisi-Kars järnvägen, underströk han.

Arslan, Baku-Tbilisi-Kars från Kina med öppnandet av järnvägen fram till den europeiska notera att sömlös lasthanteringsanläggningar fångas nyligen i Kars-Igdir-Dilucu-Nachitjevan fattandet i den iranska linje kommer att ansluta korridoren innan Iran, så Han sa att de skulle få chansen att binda upp linjen till Pakistan.

Projektets betydelse kommer att förstås mer i framtiden, uttryckt Arslan, bara från Kina till Europa årligen skickas 240 miljoner ton frakt skickat.

På tredje bron, järnvägsmeddelandet

Minister Arslan uppgav att Marmaray underlättade Istanbuls invånare och sade, Bakan I slutet av detta år, HalkalıVi kommer att göra 77 kilometer oavbruten med Marmaray fordon. Dessutom kommer vi att bygga ett järnvägssystem på Yavuz Sultan Selim Bridge, vilket är ett viktigt komplement till mittkorridoren, vilket är den tredje bron som vi inte har nöjt. Projektet är på väg att sluta. Nära till honom för att starta anbudet. Han sa.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar