Minister Arslan och generaldirektör för TCDD Apaydın undersökte pågående projekt i Izmir

Minister för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation Ahmet Arslan och generaldirektör för TCDD İsa ApaydınBesökte Izmir och granskade pågående projekt.


Adnan Menderes flygplats ytterligare förkläde och taxibana expansionen Arslan som arbetar på plats, medlemmar av pressen beror på transportministeriet i Izmir pågående bulunarak beskrivning av enheten gav information om projekten.

Då generaldirektören Herr İsa Apaydın TCDD 3. Regiondirektoratet gjorde en orientering om regionala investeringar och projekt av regionaldirektören Selim Koçbay. Apaydın besökte sedan Basmane Gar och den nyligen restaurerade Sihhiye Wagon, som öppnades för besökare.

UDHB Minister Ahmet Arslan besök i Izmir, vice kansli sekreterare UDHB Ahmet Selçuk Sert, generaldirektör för TCDD Herr İsa ApaydınMotorvägar General Manager Mr Ismail Kartal, turkiska staten järnvägar Chief Haluk Waste avdelningschefer, General Manager İZBAN skiljer glad, Regional Director och regionala direktörer och åtföljdes av Director of Service.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar