Beykoz University och TCDD håller olycka / händelse medvetenhetsverkstad på järnvägssystem

Beykoz University, Republic of Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) 1. Regionala direktoratet i samarbete med "Rail Systems Accident / Event Awareness Workshop" organiserad. På verkstaden där förslag till minimering av faktorer som orsakade olyckor och incidenter delades upp meddelades att sysselsättning skulle skapas med Lojistik Logistics-byar "som ska inrättas för de elever som får utbildning på detta område. TCDD 1. Biträdande regiondirektör Halil Korkmaz sade att restaureringen av den historiska Haydarpaşa tågstationen fortsätter och att 2018 kan vara i drift igen i slutet av året.

Beykoz University, Turkiet har gjort en stor studie på järnväg. Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) 1. Beykoz University, som samarbetar med regiondirektoratet, anordnade en "Accident / Incident Awareness Workshop i järnvägssystem" om de faktorer som orsakar olyckor och incidenter i järnvägarna och för att minimera dessa faktorer. Beykoz University Kavacık Rectorship Campus Conference Hall, universitetsledningen, fakultetsmedlemmar, studenter, TCDD chefer och tjänstemän, samt icke-statliga organisationer och Haydarpasa yrkes- och tekniska högskolestudies avdelningsstuderande var inbjudna. Beykoz universitetsdirektör för yrkesskolan för logistik assoc. Dr. Baki Aksu; Han tackade alla deltagare för deras bidrag till verkstaden och förklarade målen för vårt universitet och sysselsättningsmöjligheterna för järnvägssystemets studenter. TCDD 1 på podiet efter Aksu. Regionchef Nihat Aslan; I sitt tal delade TCDD visionen om 2023-året och gav detaljerad information om de under uppbyggda projekten och de logistiska byarna som skapar sysselsättning.

med hänvisning till järnvägarna i Turkiet, som för närvarande i anbudsstadiet och dela information om TCDD 1 intervjuade nya järnvägslinjer i framtiden. Biträdande regionaldirektör Halil Korkmaz uppgav att TCDD syftar till att öka järnvägslinjerna inom en snar framtid och att nå järnvägstransporter och investeringar som används i andra industriländer. Genom att ge viktig information om återställandet av Haydarpaşa tågstation, gav Korkmaz den goda nyheten att stationen kan öppnas igen i slutet av året.

Åtgärder som ska studeras

TCDD 1, som förklarar vikten av detta system genom att förklara hur säkerhetssystemet fungerar på järnvägarna. Regionalt direktorat för järnvägssäkerhetshanteringschef Cemal Yaşar Tangül talade om fördelarna med säkerhetssystemet på många områden från aktuella flygningar till energieffektivitet. Tangül förklarade att orsakerna till olyckor / incidenter kan orsakas av många orsaker som teknisk, organisatorisk, extern, naturkatastrofer och personal i organisationen och talade om de åtgärder som kan vidtas enligt resultaten från verkstaden och sade att de kommer att arbeta med dem.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar