TÜLOMSAŞ Engagerade fast anställda

tulomsas kommer att göra permanent anställd anställd rekrytering
tulomsas kommer att göra permanent anställd anställd rekrytering

Entreprenören funktionshindrade arbetare Stående mottagning gör: genom den statliga personal ordförandeskapet har Turkiet lokomotiv och motorindustrin publicerats annonser kommer att göra rekryteringen av funktionshindrade Corporation. Annonserna i fråga till Turkiet lok och motor Industry Corporation part uttrycktes göras rekrytera arbetstagare med funktionshinder.

I tillkännagivandet av det offentliga personliga ordförandeskapets webbplats;

X XUMUMX associerade kandidater med permanenta funktionshinder kommer att rekryteras till vår institution. Få arbetare som ska genomföras i offentliga institutioner Enligt förordningen om de principer och förfaranden inköp kommer att göras genom Turkiet Business Council. villkor efterfrågan på arbetskraft Eskisehir Turkiet Business Association generaldirektoratet för Arbetsmarknadsverket av länsdirektoratet, : www.iskur.gov.tr publicerades på webbplatsen 13.02.2017. Budgivare är skyldiga att följa meddelandet

KÖPPERSONAL

I tillkännagivandet på statligt personaldomstols webbplats Mottagare (Front Office Staff) kommer att göras för att uttrycka.

KRAV FÖR KÖP AV ARBETARE

Turkiet lokomotiv och motorbranschnivå grundutbildning som utbildningsnivån bestäms av Corporation of Public Relations och reklam, PR och publicitet avdelning har examen från. Det nödvändiga träningsintyget inkluderar villkoren för att ha Enterprise Resource Planning certifikat för mottagning och Front Office Services of Tourism Management.

State Personnel ordförandeskapets publicering annonser via Turkiet lok och motor Industry Corporation har meddelat att den kommer att offentliggöra en annan annons genom att rekrytera arbetstagare med funktionshinder sagt.

I tillkännagivandet av tillkännagivandet på statens personaldirektörs webbplats;

X 1-kandidater med gymnasieskolor och motsvarande skolavläggande av examen kommer att rekryteras. Få arbetare som ska genomföras i offentliga institutioner Enligt förordningen om de principer och förfaranden inköp kommer att göras genom Turkiet Business Council. Efterfrågan på arbetskraft förhållanden Eskisehir Turkiet Business Association generaldirektoratet för Arbetsmarknadsverkets av provins direktoratet 13.02.2017: www.iskur.gov.tr ​​publicerades på webbplatsen. Budgivare är skyldiga att följa meddelandet. uttalanden inkluderades.

KÖPPERSONAL

I tillkännagivandet på statligt personaldomstols webbplats Datoroperatör (Operatör), Network Operator (Information Technology) inköp kommer att göras.

KRAV FÖR KÖP AV ARBETARE

Turkiet lokomotiv och motorindustrin Deng High School och skolan som en träningsnivå som bestäms av Corporation; Informationsteknik, Datorprogrammering / Webbdesign, Databehandling, Datorer, Datorhårdvara, Datorfunktion, Datorteknik, Datorprogrammering, Datorprogram och datastrukturer, Datorteknisk service, Datorteknik, Datorprogramvara, IT-nätverkshantering, Databas Programmering, Webbprogrammering avdelningar krävs för att examinera. Det nödvändiga träningsintyget kräver Advanced Excel Development och Compliance Training Certificate.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar