Samsun-Krasnodar Flyg Utveckla Mässor

TÜ Samsun EV'leniyoruz 2018, 2. Utarbetad av TÜYAP med stöd av Samsun Governorship, Samsun Metropolitan Municipality, Samsun Chamber of Commerce and Industry, Samsun Commodity Exchange, Samsun Chamber of Craftsmen och hantverkare, Ondokuz Mayıs University och KOSGEB. Äktenskap Förberedelser, Bostadsprojekt, Möbler, Accessoarer, Dekor, Glas, Bröllopsklänning, Brudgum, Aftonklänning, Bröllop, Matta, Bröllopsorganisation, Vitvaror, Hemelektronik Fair açıl öppnades med en ceremoni som hölls på TÜYAP Samsun Fair and Congress Center.

GOVERNOR KAYMAK: "15 1 EXHIBITION INTELLIGENT EXCITING PER DAG GÜN

15 Samsun Samsun 1-mässan, även tanken att ge spänning kommer att betona idén om Samsun Governor Osman Kaymak i sitt tal vid ceremonin, "Samsun växer varje dag. Byggandet av detta mässområde är ett stort steg för att göra Samsun i stor skala. Vi behöver vidareutveckla dessa mässor. Idén om en mässa är väldigt spännande. Mässor är en konstant del av turism och ekonomi. Mässorna som vi har öppnat i Samsun bidrar inte bara till Samsun utan även till vår region. Samsun brukade vara en rättvis stad. Jag tror att Samsun kommer tillbaka till sin tidigare identitet. Samsun, sportstad, hälso stad, vi gör överklaganden till jordbruket. Mässor har stor inverkan på att främja Samsun. Samsunspor är också en viktig faktor för att främja Samsun. TUYAP Fair Organisation, Samsunspor öppnade en båt på uppdrag av visade sitt stöd. Samsunspor produkter kommer också att säljas här. Förhoppningsvis denna Samsunspor, före problemen i vilken en kommer ut. Vi är stolta över att försöka eliminera dessa problem. Jag önskar att vår rättvisa kommer att bidra till vår ekonomi. "

PRESIDENT YILMAZ: "SAMSUN-KRASNODAR-FLYGOR FÖRBÄTTRAR UTBYGGANDE"

Borgmästare i Samsun Metropolitan Municipality Yusuf Ziya Yılmaz betonade att påbörjandet av flyg mellan Samsun och Krasnodar ytterligare ökar handeln. Vi har ett litet steg för att ta upp rättvisa processer. Med detta steg kan vi göra vår mässa till en mässa följt av Svarta havet. Vi kan ge detta erkännande med flyg från Krasnodar till Samsun. Om vi ​​hade schemalagda flygningar mellan Krasnodar och Samsun åtminstone 2 dagar i veckan kunde vi få gäster från Ryssland, Georgien och Ukraina. De skulle också bidra till våra ansträngningar. I gengäld skulle våra vänner också gå på mässor. Vi kan inte växa affärer med en liten ekonomi som kretsar inom oss. För att expandera verksamheten måste vi öppna en stor marknad utanför vår egen lilla marknad. Denna marknad är också städerna på motsatta kusten som ligger inom ett flygavstånd. Jag fick information om flyg från närstående vänner. Flygplanet är planerat i slutet av februari. På Krasnodar-sidan finns dock problem med tull och polis. Det finns brist på polis på Krasnodar flygplats utanför Rusline Airline. Det inkluderar den ryska regeringen. Guvernören i Krasnodar är också intresserad. När dessa problem har lösts kommer vi att kunna göra första flygningen. Efter dessa flygningar har börjat planerar vi att öka antalet flygningar på mässdagarna och expandera verksamheten. "

MURZİOĞLU: LA Vi har gjort en mycket bra arbetskraft genom att göra FAIR CENTER "

Säger att de är stolta över att vara en av de samarbetspartner som tillbringade mässor till Samsun, sa Salih Zeki Murzioğlu, styrelseordförande i Samsun Trade and Industry, att "Mässområdet växer och utvecklas mycket snabbt idag. Idag arrangeras mässor inte bara i Istanbul och Izmir, men också i många delar av Anatolien. Dessa mässor har hållits i Samsun i flera år. Vi kan se att genom att öppna denna mässa har vi gjort ett mycket bra jobb. Vi är stolta över att ha en sådan rättvisa tillsammans med våra partners till vår stad. 2 I månaden 15 får vi en mässa varje dag. Mässor i en stad bidrar till ekonomin i den staden. Jag hoppas att denna rättvisa kommer att bidra till ekonomin. Äktenskapet är heligt i alla samhällen. Vad vi kan se i äktenskap är det arbete vi ska se så snart som möjligt. Jag vill tacka alla som har bidragit till organisationen av mässan ".

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. uppgav att mässan var ett utmärkt tillfälle för par att gifta sig, förnya sina tillhörigheter och att köpa ett hus. Generaldirektör Cihat Alagöz sa, "Denna mässa kommer att hållas i Samsun på 2. När du ordnar. Denna mässa har ökat till 17 när det gäller antalet utställare jämfört med mässan som vi organiserat under det första året. När det gäller standområdet ockuperat av utställarna uppnådde vi 35-tillväxt. Det finns liknande situationer vid varje mässaöppning i Samsun. Varje mässa sker på ett större sätt året därpå. När våra mässor växer ökar vår entusiasm för att lägga till vatten till Samsun-ekonomin. Vi kommer att organisera bokmässan, 10 vecka senare möbelmässa och 2 vecka senare byggnadsmässa. 2 kommer att utställas på 2 Samsun. Nästa steg i Samsun, inte bara i Turkiet, kommer vi att vara i en vilja att göra ett rungande rättvis staden i världen ", sade han.

2 med fri tillgång. Ev'leniyoruz Fair, 8-10 mellan februari 10.00-20.00, 11 februari kommer att besökas mellan 10.00-19.00 timmar.

Brud- och modehus, organisationsföretag, hotell och restauranger, bröllopssalonger, fotostudier, bruksföretag, hemtextilier, möbler, vitvaror, glasvaror, köksutrustning, mat och dekorationsprodukter, blomsterhandlare, frisör och skönhet på EV'leniyoruz Fair hallar, presentartiklar, smycken och juvelerare.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar