Mersinliler nöjd med förnyade busslinjer

Mersin Metropolitan Municipality av den säkra, bekväma och oavbrutna kollektivtrafiken till de nyinförda busslinjerna och linjerna i Mersin började nyligen vara ganska nöjd.

Särskilt uttryckt sin tillfredsställelse med ökningen av nattflyg, medborgare i Mersin, uttryckte sin tillfredsställelse med att kunna dra nytta av kollektivtrafiken i Metropolitan Municipality när som helst på dagen.

En helt ny tjänst från Metropolitan

Att uttrycka att tjänsten är mycket ny och medborgarna kommer att vänja sig till den, sa Fikret Abaş, medborgare i Mersin, uz Vi är mycket nöjda med att varje ny tjänst är i vårt folks intresse. Rutter och linjer har förnyats. Tjänsten är nu väldigt ny, men medborgarna kommer snart att vänja sig vid den. Det var mycket bra att öka antalet nattutflykter och särskilt att öka antalet sjukhusflygningar. Jag vill tacka vår borgmästare för hans tjänster ”.

Um jag var rädd när rutterna ändrades, men det var bra att antalet linjer ökade ”

Zeynep Topaloğlu, som är lärare i Mersin, sa, ändim Jag gillade denna studie av Metropolitan Municipality. Jag kör alltid en stadsbuss. För bara stadsbussen går till min skola. Jag är också mycket nöjd med de nya vägarna. Först var jag rädd när rutterna ändrades, men ökningen av antalet rader var mycket bra för oss att lägga till nattflyg ...

Bile Du kan till och med åka till Istanbul med dessa bussar ”

Havva Sarıaslan från Tarsus uppgav att han använde de nya rutter och linjer och att han var mycket nöjd med det. Um Jag är mycket nöjd med de nya rutterna och linjerna. Jag använde just den här tjänsten. Så bekvämt och bekvämt att du även kan åka till Istanbul med dessa bussar. Vi älskar vår president. Må Gud ge det till honom

Sevgi Cengizoğlu från Mersin uttryckte sin tillfredsställelse med förnyade rutter och nya linjer och sa: uz Vi kan resa bekvämt med nya fordon och denna nya ordning. Vi vill tacka Burhanettin Kocamaz, vår borgmästare i Mersin, för att vi gav oss denna möjlighet. Han gjorde bra arbete för oss inom alla områden, vare sig det var på bussar eller vid hållplatser. Jag är väldigt bekväm att komma och gå. Speciellt med närvaron av kamerasystemet har goda försiktighetsåtgärder vidtagits mot alla slags ondska. Kvinnor är mycket skyddade, våra förare är mycket bra försvarare av kvinnors rättigheter. Må Gud vara nöjd med vår borgmästare för det värde han lägger till oss och sitt folk. ”

Nejat Kayahan, pensionerad medborgare, uppgav att han använde kommunala bussar på resan och sa: ”Vi använder det ibland för att vi är pensionerade, men vi är alltid sjuka. Att öka antalet flygningar hjälper oss mycket. I alla fall när vi blir sjuka på natten har vi ingen bil, och det är bra. En mycket trevlig applikation för allmänheten.

Metropolitan producerar lösningar i enlighet med Mersins behov

Mersin Metropolitan Municipality, som fortsätter att producera lösningar för att tillgodose behoven hos snabbt utvecklande Mersin, har lagt till den nya busslinjen till transportnätet genom att lägga till 8 till transportnätet för att avsluta de problem som medborgarna har lidit i kollektivtrafiken under många år och förnyat de befintliga busslinjerna.

Genom att inse att kollektivtrafikvägarna och linjerna som tillämpats under många år inte kom till Mersin tillräckligt, förde Mersin kommun Mersins invånare till nya kollektivtrafiklinjer och linjer som ett resultat av de studier och undersökningar som genomfördes med Mersin University.

Gamla rutter och linjer räckte inte för Mersin

Förutom de kombinerade linjerna glädde de nya vägarna som skapats av Metropolitan Municipality som vill eliminera tätheten av passagerare på linjerna folket i Mersin. Inom ramen för översynen av alla linjer har 8 också lagts till det nya linjen transportnätet för upptagna rutter. Metropolitan Municipality tillhandahåller kollektivtrafiktjänster med 65 och till och med 210 fordon i hela provinsen med sina förnyade rutter och nya linjer som läggs till transportnätet.

För att förhindra de störningar som kan uppstå vid tillämpningen av linjen och rutten som började tillämpas, kommer medborgarna att kunna använda linjerna och nya nummer som är beredda att lära sig 'Busslinjeguiden' medborgare kan undersöka bussen. Dessutom är medborgare, Mersin Metropolitan Municipality den officiella webbsidan www.mersin.bel.t är 444 2 153 0324 och 234 17 18 0324 234 17 19 XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNXNUM XNUM XNUM XNUM XNUM XNUM XNUM XNUMX

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar