Intense Intressen i Antalya Projekt i Qatar

Borgmästare Menderes Türel, som förklarar megaprojekten och investeringsmöjligheterna i Antalya i Qatar, där han deltog i O EXPO Turkiet av Qatar 2018 "Fair, sade till Qatar-investerare, Antalya Nu är tiden för Antalya". Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe, Konyaaltı Coast, liksom de globala projekten, lockade Qatari-investerarnas uppmärksamhet.

Premiärminister Recep Tayyip Erdogan och emiren av Qatar Sheikh Tamim mellan Turkiet och Qatar Bin Hamad Al Thani utförs på samma nivå som frukten av intensiva diplomatiska förbindelser med Turkiet av Qatar Expo Fair hölls för andra gången i år. Antalya Metropolitan Municipality deltog också i mässan som ägde rum i 17-19 januari i Qatar huvudstad Doha. Menderes Türel, borgmästare i Antalya Metropolitan Municipality, åkte till Qatar för att locka investerarnas intresse för Metropolitan Municipalitys visionprojekt och att introducera andra investeringsmöjligheter i Antalya. Türel besökte Almana-koncernens president Omar H. Almana i Qatar, där världens största investeringsbolag är belägna, Sheikh Abdulaziz, Qatar Investment President, Teamleader Abdulaziz Ali Al-Thani, affärsutvecklingsavdelning - Analytiker Khalifa Khalid Al-Thani möte gjorde. President Türel träffade också Faisal Bin Qassim Bin Faisal Bin Thani Bin Qassim Bin Mohamed Al Thani, ordförande för Faysal Holding, den största hotellinvesteraren i Qatar.

NU ANTALYA TID

Introducerar projekt i världsklass som Kryssningshamn, Konyaaltı Beach, Boğaçayı Project, Filmstudior, marina och marina projekt, Tünektepe Project, som berättar Qatari-investerare om Antalya och uppmanar dem att arbeta tillsammans för att upptäcka möjligheter i framtiden för Antalya. . Borgmästare Menderes Türel sa, uz Vi bjuder in investerare som söker attraktiva investeringar och vill delta i marina och turism ledningsprojekt i Antalya. Dessa projekt kommer snabbt öka värdet och avkastningen på Antalya. Av denna anledning väntar vi på de ambitiösa investerarna i världen till Antalya. Dessa projekt kommer att erbjuda hälsa, skönhet och fred till människor från hela världen. Stigningen av Antalya är precis början. Nu är det dags för Antalya att dra nytta av detta tillfälle. "

MINISTER PÅ METROPOLITANSSTANDEN

Den monter som öppnades av Antalya Metropolitan Municipality på EXPO Turkiet av Qatar 2018 Fair var bland de mest populära booths. Qatar investerare var intresserade av kryssningshamn, marina och marina projekt, Konyaalti Coast, Boğaçayı, filmstudier och Tünektepe-projekt. President Turel besökte Antalya Metropolitan kommunen står Qatar ekonomi och handelsminister Sheikh Ahmed bin Jassim bin Mohammed Al Sani, tullen och handelsminister Bulent TÜFENKÇİ och Turkiet Chambers och ordförande i unionens Exchanges berättade Rifat Hisarcıklıoğlu Antalya projekt.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar