Antalya Ropeways 2017 350 tusen människor till toppen

Tünektepe Teleferik, som fördes till staden av Antalya Metropolitan Municipality genom att inse en 30 årlig dröm, bar 2017 tusen besökare till toppmötet i 350. Kabelbanan har blivit en av Antalyas nya attraktioner.

"Din fötter kommer att bli avskurna" sloganen, som togs i bruk sedan dagen för öppningen av ropeway har flockat till ett stort antal utländska besökare. Tünektepe Teleferik, där borgmästaren i Metropolitan Municipality Menderes Türel insåg 30 årliga dröm om Antalya, bar 2017 tusen personer till toppmötet i 350. Kabelbanan som tjänar med 36-stugan kan bära 1200-personer per timme. Ungefär 9 når Tünektepe vid en höjd av 605 meter i minuter.

Njut av utsikten vid sammanträdet
Tünektepe Teleferik Project, Antalyas nya attraktivcenter, togs i bruk i februari förra året och stadens långlivade drömprojekt kom till liv. Antalya människor som vill tillbringa helgerna med den unika utsikten över Tünektepe, långa köer framför linbanan. Medborgarna i toppmötet njuter av utsikten vid linbanan med sina familjer. Medborgarna kan möta sina mat- och dryckesbehov från mycket rik meny till mycket rimliga priser, tillsammans med den magnifika utsikten över Teleferik Kafe. Dessutom placeras 4 kikare runt kaféet, möjligheten att utforska Antalya.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar