TCDD-transporttågmeddelande tillkännagivande

TCDD 157 Meddelande om anskaffning av anställda Publicerad
TCDD 157 Meddelande om anskaffning av anställda Publicerad

Arbetsmarknadsverket Turkiet tar hänsyn till de sökande till den nödvändiga efterfrågan på arbetskraft kommer att tillkännages den 12.12.2017 frågor

TCDD TAŞIMACILIK AŞ Generaldirektoratet för att arbeta med ett obestämt anställningsavtal (permanent) 88-tågorganisationsarbetare kommer att rekryteras.

Arbetskraven offentliggjordes på 07.12.2017 av det statliga ordförandeskapet.

Turkiet Arbetsmarknadsverket (TEO) kommer att finnas kvar på efterfrågan på arbetskraft i 12.12.2017 På platsannonser kommer att tillkännages på nationell nivå och fram till tidpunkten 21.12.2017. TEO 'med villkoren i vår efterfrågan på arbetskraft förklarades kandidater förklarade hänvisningar till Turkiet under den regionala direktoratet för Arbetsmarknadsverket (TEO) kommer att göra. Det finns inget krav på uppehållstillstånd för ansökningar.

De förfaranden som ska tillämpas av de kandidater som kommer att ansöka om inrättningar av generaldirektoratet TCDD TAŞIMACILIK AŞ:

1-För att ansöka om våra arbetskrav måste kandidaterna erhålla minst 2016-poäng från 60-året KPSS i enlighet med Yönetmelik-förordningen om förfaranden och principer för tillämpning av arbetstagare på offentliga institutioner och organisationer. "

Kandidater som kommer att ansöka om våra arbetskrav som ska meddelas i 2-İŞKUR krävs för att göra examen från de skolavdelningar som anges i meddelandet per ansökningsfristen.

3-kandidater kan endast ansöka om en av arbetskraven från TCDD: s generaldirektorat och generaldirektoratet TCDD TAŞIMACILIK AŞ som meddelades i İŞKUR.

4-TCDD TAŞIMACILIK AŞ Generaldirektoratets uppgifter om statusen för de arbetsplatser som ska nomineras och utbildningsstatusen för kandidaterna ingår i pdf-filen med titeln "Arbetsplatser och Utbildningsstatus".

5 Turkiet Study och tillämpningar av kandidaterna kommer att gälla innan vår efterfrågan på arbetskraft kommer att tillkännages vid arbetsförmedlingen;
Arbetet kommer att se xnumx.çalış,
Intervjuer med ingenjörsarbetare, mekanisk utrustning för fordonskonstruktion och kranoperatörer och arbetstagare för tågorganisation
3. Intervjuer med tågorganisationsarbetare för kandidater som ansöker om tågorganisationsarbete
4.TCDD TAŞIMACILIK A.Ş.
Det kommer att vara användbart för dem att läsa Villkoren som publiceras på 5.TCDD TAŞIMACILIK AŞs webbplats.

Kandidater som kommer att finnas med i listan som skickas av 6-İŞKUR ska anmälas med rekommenderat brev med returdatum och plats för pappersleverans till de adresser som anges av İŞKUR. Dessutom kommer www.tcddtasimacilik.gov.tr ​​att annonseras på vår hemsida.

Kandidater som ska ingå i listan som skickas av 7-İŞKUR ska meddelas genom anmälan av datum och plats för den muntliga tentamen eller genom anmälan till adresserna för inlämning av handlingar. Dessutom kommer www.tcddtasimacilik.gov.tr ​​att annonseras på vår hemsida.

8-arbetare som är anställda i vår organisation kommer att omfattas av arbetslag nr 4857.

9-Testperioden för kandidaterna är 4 månader. De som misslyckas under försöksperioden kommer att avslutas.

Ansökare av 10-muntlig examen kommer att rekryteras till följd av säkerhetsundersökning och arkivforskning.

11-slutförda sökande måste arbeta i minst 5 år på den arbetsplats som de utses till. Han kommer inte att kunna begära en överföring inom denna period.

12-tilldelade kandidater kan drivas dag och natt per 24-timme.

13-Train tågarbetare som är tilldelade och började arbeta 7 Enligt artikel 4857 andra stycket i arbetslag nr 25 får de som har avgått anställningsavtal och de som har avgått vid uppsägning inte få utbildning, kurser, praktikplatser etc. ½ av avgifterna de får under träningsprogrammen och kostnaden för utbildningsprogrammet uppdateras och återbetalas som ersättning.

14-sökande som lyckas till följd av den muntliga tentamen
1. Ett screeningtest kommer att begäras på något av det offentliga eller offentliga universitetets sjukhus. (Detta är ett test för att bestämma alkohol eller narkotikamissbruk).
2. Full synvinkel från offentliga sjukhus eller offentliga universitetssjukhus (höger-vänstra ögat indikerat separat), Färgundersökning (ishihoratest utförd), Hörandeundersökning (medelvärde för rent ljud i audiometrisk undersökning 500, 1000 och 2000 frekvenser bör vara 0 - 30 .) Läkemedelsrapport som specificerat.
Hälsoutskottets rapporter mottagna av 3.Tren Organisation Workers kommer att utvärderas och bestämmas av gruppens determinanter enligt TCDD Health and Psychotechnic Directive. Lämpliga kandidater till gruppen kommer att skickas för psykoteknisk undersökning. Kandidater med lämplig psykoteknisk rapport utses och kandidater som inte är lämpliga för gruppen och vars psykotiska bedömning anses vara otillräcklig kommer att utses och ersättare kommer istället att kallas.

15-Train Organisation Arbetet kommer att hållas inom konstbranschen för muntlig tentamen för arbetstagare; examenskommittéer utvärderas på 50-poäng inom kompetensområdet, och i fråga om yrkeskunskap (10%), yrkesbyggnadsmaterial (20%) och tekniska ämnen (2-fråga% 20) relaterade till skolavdelningen som de tog examen från, utvärderas de på 50-poäng totalt. I enlighet med Yönetmelik-förordningen om förfaranden och principer som gäller för rekrytering av arbetstagare till offentliga institutioner och organisationer beräknade 30 genomsnittet av de poäng som kommissionsmedlemmarna gav till följd av utvärderingen.du,% 70 av KPSS-poängoch framgångsresultatet och rankningen bestäms.

16-İŞKURs prioriteringslista över kandidaterna som skickas till KPSS-poängen, framgångsscore och ranking kommer att bestämmas av muntlig tentamen.

Loading ...

Järnvägsnyhetssökning

...

Var den första att kommentera

Yorumlar