Nyårsmeddelande från General Manager of TCDD

Färskt hopp, spänning och förväntningar går in i ett nytt år. Under året 2017 lämnade vi oss, vårt land fortsatte sin ekonomiska tillväxt stadigt trots alla slags hinder och svårigheter.


Som på alla områden har det varit väldigt viktiga utvecklingar och första gången inom järnvägssektorn det år vi har sett. Som en del av järnvägssektorns avregleringsprocess, TCDD Taşımacılık A.Ş. 1 startade sin verksamhet från och med januari 2017. 161 år av kunskap och erfarenhet till nya affärer vision av vårt företag som blandas med mentaliteten hos våra medborgare snabba, säkra och ger service i världsklass i vårt land för att uppfylla sina billiga och högkvalitativa logistik krav som behövs av industrin fortsätter att producera projekt.

Efter att ha lämnat 1-året utför TCDD Transportation Inc. sin verksamhet med beslutsamhet och beslutsamhet att bli ett varumärke inom passagerar- och godstransport- och logistiktjänster i vårt land och region. Inom den här perioden har den antagit huvudmålet att förbättra inkomstkostnadsbalansen, förbättra sina kostnader och tillhandahålla kunder och intressenter mer kvalitetstjänster med behovet av mindre finansiering och närmar sig dessa mål steg för steg.

TCDD Taşımacılık A.Şs framgång kommer att bidra till ekonomin i vårt land som en framgång för järnvägssektorn.

Dessa tankar med 2018 år i vårt land, vår nation, är hela mänskligheten inget hopp att få vårt företag, vår bransch och det nya året för alla våra intressenter, jag vill vara lönsam och fertila.

Veysi Kurt

TCDD Tasimacilik AS, generaldirektör och ordförandeJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar