Osmaniye Düziçi tecknade ett kontrakt för Düldül Mountain Cable Car Project (Special Report)

osmaniye duzici duldul dagi kontrakt undertecknat för kontraktet speciella nyheter
osmaniye duzici duldul dagi kontrakt undertecknat för kontraktet speciella nyheter

Underskrifter undertecknades för den gigantiska anläggningen som ska byggas på berget Düldül, som ligger inom gränserna till Osmaniyes Düziçi. Efter det avtal som undertecknats av Bartholet AG - affärssamarbetet Grand Yapı Teleferik, som gav det bästa budet i anbudet enligt auktionsmetoden, kommer byggnadsarbeten att påbörjas under de kommande veckorna. Inom ramen för projektet på 58.150.000 TL kommer denna anläggning att vara en av regionens favoritplatser, med linbanan som ska byggas på toppen av berget Düldül, rekreationsområdet och det planerade skidcentrumet.Barholet-företaget i Turkiet tillkännagav General Manager Ahmet Kan det göra: Saker att skidliftar, åka Düziçi den planerade strandpromenaden och gjort kommer att vara ett mycket viktigt attraktionscentrum. Anläggningen, som kan besökas av cirka 5 tusen personer om dagen, kommer att bidra till ekonomin i Osmaniye. Det schweiziska Barholet-företaget, som kommer att ta med nya anställningsdörrar och erbjuda en mycket speciell design för projektet, som kommer att vara en fabrik utan skorsten, arbetar aktivt i nästan alla länder i världen med liknande projekt. Ilgaz i Turkiet tidigare och sade att framgång med projekten Vadinstanbul Ahmed Erbil, sa att de snart skulle dela detaljer om projektet. Projektet kommer att slutföras och tas i bruk om 1,5-2 år.

Vad täcker projektet?

Med projektet, som kommer att genomföras av kommunen Düziçi i Osmaniye och vars medel har tilldelats, kommer en linbana och en strandpromenad att byggas i första etappen på berget Düldül i Amanoslar. Den stora investeringen som kommer att göras med bygg-operera-överföringsmodellen i 29 år kommer att förvandlas till ett skidcenter med linbanesystemet som ska läggas från distriktets centrum till toppen av berget på 2 200 90 meters höjd! Med de gigantiska stugorna som rymmer cirka 5,4 personer kommer systemet att vara cirka 400 kilometer långt och mer än XNUMX personer kommer att nå toppen på en timme.

Düziçi borgmästare Ökkeş Namlı sade att de skulle etablera ett strandpromenad vid toppmötet. Namlı sa att det kommer finnas restauranger, cafeterior och nöjesplatser i detta område och han berättade också att de planerar att öppna ett boutiquehotell med 6-personer istället för en strandpromenad som ska byggas på ett tusen kvadratmeter område.

 

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar