Antalya 3. scenprojektet 1 kommer till universitetet under året

Borgmästare i Antalya Metropolitan Municipality Menderes Türel, 3. 1 sa att de kommer att ta med järnvägssystemet fram till universitetet under året.

Antalya storstads borgmästare Menderes Türel var gäst i Zoru Başaranlar söy intervjun som organiserades av kredit- och sovsalssamfundet.

President Turel, 3. 1 sa att de kommer att ta med järnvägssystemet fram till universitetet under året.

Talar om 4.etap-järnvägsprojektet meddelade president Türel framtiden för tunnelbanelinjen 2019 från Konyaaltı till Lara.

Gästerna i Zor Zoru Başaranlar Karriärprogrammet, som är värd för Credit Dormitories Institution, som kommer att fungera som ett exempel för studenter med sin kunskap och erfarenhet, var borgmästaren i Antalya Menderes Türel.

President Türel 3, inklusive universitetet. I sitt tal om Etap Rail systemprojektet och tunnelbaneprojektet sa han, "Nu 3. Med vårt Stage Rail System Project tar vi järnvägssystemet fram till universitetet i 1 år. När du kommer framför campusen, ge din hand till flygplatsen, Aksu, Busstationen, Varsak, Kepezaltı, Atatürk sjukhus, Utbildning och forskningssjukhus. Efter att ha slutfört detta, kommer 4.Etap'da 2019'dan Konyaaltı till Lara'ya då en tunnelbana tunnelbana. Därför bidrar dessa tjänster till att få resultat om vi lyckas vara. "

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar