Statsministern ger datum för Ankara-Sivas YHT-linje

Premiärminister Binali Yildirim X Party Kirikkale 6. Ordinarie provinsiella kongress talade. Yildirim, "Ankara-Kirikkale, Yozgat-Sivas höghastighetståg kommer att öppna i 2019." Han sa

Premiärminister Binali Yildirim, AK Party Kırıkkale 6. Han deltog i den ordinarie provinsiella kongressen. Tal vid den ordinarie kongressen som deltog av premiärminister Yildirim, Kirikkale'de gav information om de aktiviteter och projekt som planerades genomföras. I sitt tal meddelade Yildirim också när höghastighetståg Ankara - Sivas kommer att starta flygningar.

Inal Vi öppnar Yozgat-Sivas Ankara höghastighetståglinje vid 2019. Ankara Kırıkkale kommer att vara en halvtimme. Du kan sitta i Kırıkkale och arbeta i Ankara eller så kan du bo i Kırıkkale för arbete eller skola och bo i Ankara. Inte bara Ankara, du kommer till Sivas från 1 timme 20 minut, du är i Yozgat om 45 minut. Du kommer till Istanbul om 4,5 timmar. Rite är en persons jobb som man inte tittar på. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar