1915 passerar vindtestet i Canakkale Bridge

Ahmet Arslan, minister för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation, uppgav att den maximala vindhastigheten i Dardanellerna var 100-120 kilometer per timme. Vi såg att det inte är något problem i tvärsnittet eller tornet. Ki

Arslan deltog i 1915 Canakkale Bridge Tower Wind Tunnel test på FORCE Technology Test Laboratory i Köpenhamn, Danmark.

Minister Arslan, sektion och torn i ett uttalande efter vinden tester 1915 Canakkale Bridge, henna-Tekirdağ-Çanakkale-Savastepe Highway Project båda nämnda brygga är ett projekt som täcker 101 kilometer motorväg avsnitt upp till både Malkara'da.

Recep Tayyip Erdogan premiärminister Recep premiärminister Binali basis mars 18 med deltagande av blixten kastas 1915 vara den längsta mittspannet av bron i fråga om längd i Canakkale Bridge vindbrygga därför Armstrong påpekade att slog världsrekord, 2 tusen 23 meter från den centrala öppningen är 770 meter sidoöppningar, 365 och 680 4 tusen meter inflygnings viadukter 608 meter lång bro med två torn på denna grund av cirka 40 meters djup i havsbottnen, medan ståltornhöjd rapporterades vara ca 318 meter.

Arslan, 2023 av Republiken 100. år representerar 318 den tredje månaden 18, och byggandet av bron kommer att kopplas till Thrakien och Europa, inklusive Adana-Konya-axeln utan avbrott. och i passagerartrafik kommer Istanbul och Bosporen utan att ge en kortslutning till målmarknaderna tillgång till rösten.

Arslan påpekade att projektet kommer att påskynda de sociala och ekonomiska framstegen i Thrakien och Västra Anatolien där institutionerna relaterar till de viktiga tjänstesektorerna, industrin och turismsektorerna i landet intensifieras. Han sa att han kommer att landa i Anatolien och västra Medelhavet.

Armstrong, färja 30 korsas minuter men påpeka väntetiden med 1 timmars restid från Dardanellerna skulle falla i 4 minuter "Således Marmara och hamnar i Egeiska regionen, järnväg och vi kommer att ha uppnått att integrera vägtransportsystemet av lufttransportsystemet." Han sa.

Gebze-Izmir motorväg slutförandet av Edirne-Kinali-Istanbul-Ankara motorväg Izmir-Aydin motorvägar i Marmara och Egeiska motorväg Armstrong kommer att representera den integrerade tillsammans i detta projekt, Yavuz Sultan Selim Bridge, North Marmara motorväg Istanbul Izmir motorväg Osmangazi Bridge och motorvägsbro 1915 skulle skapa Çanakkale i Marmara Region ringen.

Armstrong, miljöfaktorer såsom ökade utsläpp och buller på grund av trafikstockningar genom att förklara att minimeras noterade minskas betydligt kommer under antalet trafikolyckor som orsakas av fel på den befintliga vägen geometriska standard.

Minister Arslan, 29 2023 XNUMX-bron är planerad att rapporteras.

"15 kommer att börja förhandla om expropriering i december"

Arslan, liksom Dardanellerna Bridge-projektet 2 tillvägagångssätt viadukt, 4 konkreta viadukt, 10 underfartsbro, 33 överfarter, 6 bro, 43 vägtunnlar, 115 kulvertar i olika storlekar, korsningar på 12 riksväg, 4 motorväg serviceanläggningar, Business center underhålls 2 kommer 6 tolling av stationen ska byggas, sade han.

Arslan påpekade att havet fungerar för de geologiska och geotekniska undersökningarna av torra och våta dammarna har hittills slutförts.

Otoyol Photogrammetry-kartläggning längs motorvägen Çanakkale-Malkara och motorvägets design och design har slutförts. Transaktioner relaterade till exproprieringsverksamhet har inletts, planer har godkänts och 15 kommer att inleda förhandlingar med våra motsvarigheter angående expropriering i december. Det viktigaste inslaget i projektet var utformningen av broar och viadukter. Vindtunnelprovförberedelsearbetet av 1915 Çanakkale Bridge slutfördes. Det första av trestegsprovet utfördes i Kanada på vindturbinprov 1 / 225-skalan, vilket gav framgångsrika resultat. För det andra utförde vi vindtunnelprovningarna av tornen idag. Den tredje etappen är vindtunnelprovet på hela bron, inklusive däck och torn, som kommer att realiseras i Kina under de närmaste åren i maj-juni med en mindre skala, 1 / 170-skalan. Således, efter att provningarna är färdiga och de adekvata och optimala sektionerna bestäms, kommer detaljerade beräkningar av applikationsprojekt och projekt att startas. Böylece

Arslan sade att de framgångsrika resultaten från tester i dag, Osmangazi, Yavuz Sultan, juli 15 martyrerna och Fatih Sultan Mehmet Bridge i vindhastighet 120 kilometer i timmen när trafiken stoppas nu sagt.

Arslan sa, saat Den genomsnittliga vindhastigheten i 100-årliga Dardanellerna togs i beaktande och den maximala vindhastigheten var 100-120 per timme. Idag ska vi testa vindhastigheten på 288 kilometer som aldrig kommer att ske i realtid. Vi såg att det inte är något problem i tvärsnittet eller tornet. Ki

"Byggande av torr pool ı

Arslan sa att de skulle bygga två separata pooler för att tillverka däcken och sa att byggandet av två torra pooler, var och en med en stor fotbollsplan, startades.

Armstrong förklarade att 19 och 21 meter lång ritt 329 högen full av grus för byggandet av torrdockan, den genomsnittliga dagliga 3 tusen kubikmeter, vilket gör schakt utgrävningar i 320 tusen kubikmeter pool 20 kommer att slutföras i december och att han skulle påbörja konkreta arbetet.

Arslan kommer att tillverkas här däck i vikt kommer att läggas på marken för att ställa in bro med flytdocka tas bort från torrdockan, 30 i projektets konsult organisation, inklusive 39 utlänningar 389 på plats entreprenör, total 419 personal som driver projektet, sade byggtiden kommer tusentals människor användas.

Projektet utarbetades av Cowi-företaget i Danmark, den oberoende revisionen av Arup Jakobsen genom att uttrycka att Arslan, de starkaste vindarna och de starkaste havsströmmarna i den plats där verksamheten utförs.

Arslan rapporterade att tornen testades i alla avseenden genom modeller av vissa vågar.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar