Paragliding Experiment på Muratdağı Thermal Ski Center

Muratdağı Thermal Ski Center och Muratdağ 4 säsongsbetonad turismverksamhet i det pågående Gediz-distriktet, Gediz kommun och Ungdomstjänster och sportdistriktdirektoratet för Tandem Parachute befanns vara i samarbete med det gemensamma arbetet.


Babadağ Tandem Paragliding Pilots olenol ARAT, Bora KÜÇÜKYILMAZ och Candemir YILMAZ gjorde de första flygningarna i studien som syftar till att integrera naturälskare av soluppgång och solnedgång med tallar och timjan i landskapet för utbildningsändamål och turism.

Företaget och dess piloter, som utvärderade enstaka flygningar och undersökningar och meteorologiska data, utförde sina dubbla flygningar och uppgav att Muratdağ var lämplig för paragliding av paraglideren och gav full poäng.

Skywalkers paraglidingföretag Gediz distriktsguvernör Muhammet ÖNDER, Gediz Youth Services and Sports District Manager Muhammed KESKİN, Muratdağı chef Hakan SÖNMEZ och Musa AKAY gjorde sina första flygningar under den första flygningen. 2 går ner från den lilla toppen till det kuperade området i 20 timmarsflyg. Avsedd för marknadsföring.

Gediz distriktsguvernör Muhammet ÖNDER, "Jag personligen bor i denna utmärkta händelse Kutahya och Muratdağımıza 4 säsongens turism, bli bättre," sade han.

Muratdağı är extremt lämplig för extrema sporter och betonar att borgmästaren i Gediz. Dr. Mehmed Ali SARAOĞLU, Murat Enkel- och tandemflyg är lämpliga för Muratdağımızın och 4 sortieflyg har utförts hittills, tillade han.

känd för sin naturliga skönhet, med en hög potential för turism i Muratdağı Gediz Thermal Tourism Center i Turkiet och vi fortsätter våra ansträngningar för att främja världen.

Vårt mål är att göra vårt distrikt till ett turistcenter. Vi försöker tillhandahålla bästa service till våra medborgare genom att använda de bästa tillgängliga medlen. ”

Muhammed KESKİN, chef för ungdomstjänster och idrottsdistrikt Muhammed KESKİN tackade alla som ville flytta ett internationellt paraglidingcenter till Muratdağ och stödde dem. Våra piloter hedrades och tackades av Gediz kommun.

AK-partiets biträdande Kutahya Ahmet TAN, Gediz guvernör Muhammet Önder och Gediz borgmästare Dr. Mehmed Ali SARAOĞLU'nun med stöd av projektet implementerades i ett projekt som kommer att ge mervärde till våra Kütahya och Muratdağımız.


Järnvägsnyhetssökning