Koçbay besökte Gaziemir transportpersonal, skol- och träningscenter kommando

TCDD 3. Regional direktör Selim KOÇBAY, biträdande regionaldirektör Nizamettin Cicek och M. Soner Bas TCDD Transportation Inc. Logistikservice Biträdande direktör Habil Emir, Gaziemir Transportation, Personal School och Training Center Command besökte.


Under besöket, järnväg bil museum består av ånglok och vagnar, järnvägsvagn lastutrymme studie för personal som arbetar med railcar transporter, transport museum och TCDD generaldirektör i tider av nationell kamp och ligger vid transport museum "Behiç Erkin Corner" bekräftelse från gezilerek myndigheter.
Därefter, Transport, skolpersonal och träningscenter Commander överste Jalal EZ nationell kamp för att fira dagen vagnen representerar järn och rails smält svärd gjort "upplöstes i Independence att Doludizgin järnvägar svärd 22 februari 1922" är och "sist i historien som far till den turkiska järnvägarna överste Behiç Ergün, genom huvudet av järnvägen Ataturk routing självständighet på väg till den främre personalen / påfyllning agent har han regisserat transport, järnväg och byggdes av svärdet behoven hos stålet bort kavalleriet vagn "kommenterad ray och var TCDD uppdrag att skriva gåvor med svärd modell.

TCDD 3. Koçbay av Regional Director of Transportation överste EZ 'e järnvägsarbetarna köstekli bli en traditionell klocka med regionala direktoratet för Izmir järnvägar tryckt bok var en gåva.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar