TCDD Transportation Inc. 9 tar assistentinspektören

Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) Generaldirektoratet för transport, kommer Inc. Styrelsen inspektörs vidtas för att hjälpa 9 inspektörer.

Enligt tillkännagivandet publicerat i den officiella tidskriften kommer TCDD Transportation Inc. generaldirektoratet för inspektionsstyrelsen att vara anställd hos 9-assistentinspektörens personal för att göra tillsättningen av en assistentinspektörens inträdesprov hållas öppen.

Examensansökningar kan göras fram till december 22. Förteckningen över kandidater som är berättigade till skriftlig tentamen och reglerna för tentamen kommer att hållas i december Xwww.tcddtasimacilik.gov.t ärEcek kommer att meddelas på hemsidan.

Entréprovet ska skrivas och muntligt. Den skriftliga tentamen 6 kommer att hållas i 2018-sessionen på lördag i januari 2. Namnen på de kandidater som passerade den skriftliga tentamen, datum, tid och plats för den muntliga tentamen,www.tcddtasimacilik.gov.t ärKommer att meddelas.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30
 4. Anbudsmeddelande: Övergång vid Ulukışla Boğazköprü Line KM: 58 + 360

  Januari 30 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Anbudsinfordran: Fiberoptisk kabel som ska köpas

  Januari 30 @ 14: 00 - 15: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar