TCDD Mechanic Staff Course Announcement

En redogörelse gjordes för rekrytering av arbetskraftmekanik personal på webbplatsen för TCDD Taşımacılık A.Ş.

Meddelandet publiceras på webbplatsen för TCDD Transportation, TCDD Transportation kommer att anställas i de regionala enheterna för den offentliga personalen innan rekrytering av yrkeskvalificeringskurser kommer att öppnas baserat på den tillkännagivna. Meddelandet tillkännagav att arbetskraftsmekanikernas kurser öppnas i 4.

TCDD Transportation Co. Inom ramen för "Förordningen om aktiva arbetstjänster işçi kommer utbildningen av arbetskraftens personalpersonal som ska tas till generaldirektoratets regionala enheter att träda i bruk före anställning.
Kompetensbaserad tågförare kurs öppnas i Adana, Eskişehir, Sivas och Kars provinser.

TILLÄMPNINGSDATUM
ADANA / SEYHAN Ansökningsfrist 08.11.2017
KARS / CENTER Ansökningsfrist 10.11.2017
ESKİŞEHİR / MERKEZ Ansökningsfrist 10.11.2017
SİVAS / MERKEZ Ansökningsfrist 10.11.2017
INTERVIEWED DATES
Den första 93-kandidaten kommer att inbjudas till intervjun bland kandidaterna som har fått minst 60 poäng från KPSS 60 poängtyp.
ADANA / SEYHAN 29-30.11.2017
KARS / CENTER 23-24.11.2017
ESKİŞEHİR / HEADQUARTERS 27-28.11.2017
SİVAS / CENTER 20-21.11.2017
START OCH SLUT UTDATERINGSDATUM
ADANA / SEYHAN Startdatum för utbildningen: 18.12.2017 Slutdatum för utbildningen: 12.06.2018
KARS / MERKEZ Utbildning Startdatum: 11.12.2017 Utbildning Slutdatum: 30.05.2018
ESKİŞEHİR / MERKEZ Utbildning Startdatum: 18.12.2017 Utbildning Slutdatum: 12.06.2018
SİVAS / MERKEZ Utbildning Startdatum: 11.12.2017 Utbildning Slutdatum: 30.05.2018

YRKESKOLAN FÖR KRAVADE SKOLAAVDELAR FÖR KANDIDATER
Elektroteknik Elektroteknik Elektronik Elektronik Elektroteknik Elektronik Tekniker Elektronik Teknik Industriell Elektronik (U Utbildning) Elektronik Högtekniker Maskinoljor och Smörjteknik Maskiner Business Maskiner Datorstödda Maskiner Termiska kraftverk Maskiner Auto Elektroteknik Auto Motorteknik Motor Mechatronics Mechatronics (U Utbildning) Järnvägssystem Maskinteknik Järnvägssystem Elektroteknik Teknik Järnvägssystem Mekanik

VILLKOR OCH KRAV DOKUMENT
A-VILLKOR FÖR ATT SE
1. Att vara en man
2. Att inte vara under 35s ålder från och med ansökningsfristen
3. 2016 KPSS'den 60 och ovan för att ha fått poäng
4. Att vara befriad från militärtjänsten från ansökningsfristen eller att skjutas upp i minst 2 år
5. Att göra examen från de avdelningar som nämns i tabellen ovan
6. Hälsostatus att vara berättigad att fungera som mekaniker

B-DOKUMENT SOM KRAVS
1. Exempel på identitetskort
2. Kopia av examensbevis
3. 2016 KPSS resulterar i dokumentutmatning
4. Militärstatuscertifikat
5. Kriminalregister med identifikationsnummer för Republiken Turkiet
6. Hälsocommittérapport från kandidaterna i huvudlistan (Hälsocommitténs rapport kommer att erhållas från fullvärdiga statliga sjukhus eller officiella universitetssjukhus)
7. Hälsounpportering - Visuella grader (höger-vänster indikerad separat) - Färgundersökning (Ishihora-test utförd) - Hörselundersökning (Audiometrisk undersökning av rena medelvärden för 500,1000- och 2000-rena medelvärden ska vara 0-30 DB) - Rapporter som mottogs som mekaniker för att ange huruvida det är tillgängligt De hälsoproblem som de har fått från fullständigt statliga sjukhus eller offentliga universitetssjukhus kommer att utvärderas av gruppidentifieraren och de hälsogrupper som de kan arbeta med kommer att bestämmas. De vars hälsotillstånd är fast beslutna att arbeta som mekaniker kommer att skickas till psykoteknisk undersökning. Hälso- och psykotekniska undersökningsavgifter kommer att täckas av kandidaten. Suppleantkandidater kommer att inbjudas för att ersätta kandidater som är fast beslutna att inte kunna arbeta som resultat av den hälso- och psykotekniska undersökningen.

ÖVRIGA MÅL SOM SKA KUNNAS AV KANDIDATER
1. Kursen öppnas utan anställningsgaranti.

 1. De som fyller kursen som ska öppnas av İŞKUR måste erhålla 11UY0035-Train Engineer (Level 4) certifikat från den behöriga myndigheten att utfärda certifikatet. De som inte erhåller detta certifikat är TCDD Taşımacılık A.Ş. kommer inte att kunna ansöka om arbetstillfällen. Examensavgiften kommer att täckas av kandidaterna.
 2. Sökande som har börjat jobba på TCDD Taşımacılık A.Ş. kommer inte att kunna begära en överföring för minst 5 år.
 3. Sökande kommer att arbeta enligt arbetslag nr 4857.
 4. Efter att ha startat verksamheten beslutade 2 att säga upp kontrakten för dem vars hälso status inte är lämplig att arbeta som mekaniker och att säga upp avtalen av dem som bestäms av hälsokommitténs rapport eller att tilldela dem artless arbetare. Det är godkänt.
 5. 7 är 4857 av arbetsrätten numrerad 25, som lämnar verksamheten frivilligt under året. Artikeln 2. Enligt avtalets avtalsbestämmelse, TCDD Taşımacılık A.Ş. Ersättning ska krävas med ½ av de avgifter som erhållits under utbildning, kurs och praktikprogram samt utbildnings- och kursutgifter som gjorts under dessa perioder. (Förutom betalningar som ska utföras av İŞKUR)

BESKRIVNING AV MASKINENS ARBETE
1) För att använda trucken (lokomotiv, manövrerat lokomotiv, tåguppsättning och tågvärmevagn) som de har tillstånd att använda enligt bruksanvisningen. 60 minuter före tågets avgångstid (beroende på regionens egenskaper, klimatförhållanden och tåg, beroende på regional direktörs tillgänglighet) att vara i tjänst i förortstrafik och förortstrafik från verkstaden / depåen vid tågets avgångstid 30 minuter innan de är i tjänst för att förbereda tränaren i tåget. I fråga om manövrering och pendeltåg i tjänsten; Personalen är i tid att byta plats. TCDD Officers ska tillverkas av den officiella klänningen, verktygs- och verktygssäcken i enlighet med Guiden för att hjälpa till att komma till tjänst.

2) fann att arbetsplatser anslutna genom daglig, veckovis, månadsvis uppgifter specificerade uppgifter på schemat (tåg leveranser, lager och manövrera Station, Warehouse vaksamhet, tränar Uppvärmning, Stokers, såsom fullmakt i andra butiker) gör.

3) Om de tilldelas lagertjänster, är de på jobbet de timmar som anges i arbetsscheman.

4) För att underteckna pliktspårningsmodellen (4011-modellen) till tullagersledaren när de kommer till arbetsplatsen för att bli officiellt utsedd.

5) För att läsa de nya beställningarna i orderboken (evamir) och underteckna storleken för informationen när de tar sitt kontor.

6) Kontrollera noterna på de fel som skrivits till reparationsfordonet för det tåg de ansvarar för.

7) För att ta lokomotivitetsmodellen (2088-modellen) på tågets dragfordon är de ansvariga. För att säkerställa att de erforderliga sektionerna fylls på korrekt och att fylla i de sektioner som de måste fylla i.

8) För att kontrollera att tågets armaturer (och reservdelsskåp) i tågets truck är färdiga och leda till blyytorna.

9) För att göra nödvändig teknisk kontroll av tågets dragfordon arbetar de enligt förberedelser, hanterings- och leveransanvisningar för varje fordonstyp eller enligt principerna för form och sortering som tillhandahålls i träningarna. Kontrollera att säkerhetssystemen är aktiva och funktionella.

10) Om traktorns dragfordon som de arbetar på är lokomotivet, efter att ha dockat ordentligt på tåget och kontrollerat den korrekta anslutningen av selar och luftanslutning, fyll i tågluften och få full bromsupplevelse. Att delta i full bromsupplevelse vid tvekan i full bromsupplevelse. 11) Efter att ha förberett det tekniska tåget som de tilldelas, underteckna den relevanta delen av tågets trafikschema. Att ta och undersöka de modeller som ska levereras från stationen / stationsansvarig. 12) Kontrollera inställningen av tidsramen för dragramen innan tåget startar och justera om det behövs.

13) För att flytta tåget med stationen / gar officer eller signalmeddelande. tåg; Efter tåg som utgör den tillverkade eller skära i tåget sekvensen grund manöver bindningsoperationen utförs medan stationen / stationen av punkter, innan accelerationen genom bromsning med en mekaniker ventil, bromseffekten tåget praktiskt taget vilket gör kontroll oavsett träna typ.

14) Utför tågets gång i enlighet med alla föreskrifter, instruktioner och order relaterade till körning och navigering.

15) Att ge utbildare trainees med utbildning om sina uppgifter och att använda dem på eget ansvar.

16) Underteckna svaret genom att se till att de förseningar som kan uppstå på grund av bristerna i tåget under tjänsten skrivs korrekt på trafikdiagrammet.

17) Att ha en bra dialog med andra medarbetare när de tjänstgör.

18) För att registrera de tekniska värdena för traktorerna som används i högsta rampen på tågvägen under deras service i relevanta delar av reparationsboken. Skriv ned bristerna och bristerna i dragfordonet under resan till reparationsloggen.

19) För att utföra full eller enkel bromsupplevelse vid behov.

20) För att säkerställa uppvärmning och kontroll av passagerartåget ansvarar de under tågets uppvärmningssäsong. Tåg delas uppvärmningen om instruktionerna för användning av vagnen generator som ska användas för uppvärmning järnväg eller användning i enlighet med anges i utbildning och förbereda dem för tjänstgöring som fullständig övervaka anslutande tåg, enligt väderförhållandena av tåget och passagerar klagomål som ska värmas så att den inte ifrågasättas till.

21) Ta hand om energi- och materialbesparingar i tåget under service.

22) Reparation nödvändigt att använda de bifogade verktyg och kit påsar för omhändertagande av fel som uppträder i vagnar i tåget eller serie av dragfordon under tjänsten och göra efterbehandlingsarbetet, som ersättning för att tebdili defekta delar med solida delar, nödsituationer och användning av arrangemanget metoden, är fördelningen återhämtning oförmögen cer Ta bort verktyg eller vagnar i ett tåg eller be om hjälp.

23) Om felet i dragfordonet under tjänsten inte kan avlägsnas, fortsätt med lastreduktion om det behövs eller för att ta bort lasten vid ramputgångarna två gånger.

24) För att rapportera brister och brister relaterade till navigering av andra enheter under service.

25) Använda kommunikationsverktygen i stationerna och grindarna för att kommunicera med de arbetsplatser där de är anslutna när du tar bort fel i tåget under service.

26) Under sin uppgift ger praktikanten alla slags order till maskinisterna angående sina uppgifter.

27) För att få full bromsupplevelse i stationen / stationen där tjänsten är färdig innan lastbilen är avskuren från tåget.

28) Alla arbetsplatser och stationer som inte är stängda eller utbildar personal eller tågarbetare tillhandahålls. Tåget, lokomotiv och katalog över stationen / godkännande av arbetsplatsen och arbetsplatsen eller från utfärdandet sax för att göras för sändning från stationen och nödvändiga manövertjänster stationen eller göra efter att ha förenas med trafikledningscentral och ingå, lockade eller dras dragfordon vid eventuella fel (för att säkerställa återhämtningen av fördelningen sedan om felet inte kan lösas) ansluta till eller koppla från tåget, säkra det släpade fordonet eller vagnen.

29) Olycka och kommunikationsverktyg i händelse, eller använda sina företags telefon efter att ha förenas med trafikledningscentral, konduktören om sådana finns, eller andra maskinist med utgivningen sax behöver göras och göra nödvändiga manöver tjänster (anslutnings tåg) och att sluta.

30) Efter fullständig bromsupplevelse vid stationen / stationen där tjänsten är avslutad, undersöka tågets trafiklinjeledare och kontrollera noggrannheten i noterna som skrivits på dragstången. 31) Vid slutet av tjänsten för att ta lådan till lageret.

32) Leverans av dragramverktyg; leverera till personalen på arbetsplatsen enligt principerna för förberedelse och användning av varje typ av fordon, instruktionerna för förberedelse och leverans eller principerna för form och sekvens som fastställs i träningarna.

33) Leveransboken och driftsmodellen som tillhör lastbilen, levererar till lagerpersonalen.

34) Efter sluten av tjänsten levererar 30 leveranserna till den behöriga personalen på arbetsplatsen. Lämna arbetsplatsen för att säkerställa vila och att vila sig till sin nästa uppgift.

35) Förutom ingenjörens plikt ska tågledaren också utföra navigeringsuppgifterna.

a) När de börjar, styra trafikplanen och dess bilagor genom att ta trafikplanerna och deras bilagor av tåget de tilldelas från relevanta station / station tjänstemän.

b) För att kontrollera om organisationen av tåget som ska tas emot enligt uppgifterna i trafikplanerna är upprättat i enlighet med föreskrifter och order. Att bestämma bristerna och bristerna på utrustningen och eliminera dem. Säkerställa avlägsnande av vagnar eller vagnar som riskerar diskvalifikation.

c) För att kontrollera lasten på vagnarna i tåget, enligt förfarandena i trafikplanen, för att ställa in bromsjusteringsarmarna till full tomt passagerarlastläge enligt tågtypen. När det gäller en personbil i tågorganisationen rengörs personbilen och belysnings- och värmeutrustningen körs och vattnet är fyllt och antalet vagnar som tilldelas befälhavarna ges.

d) Att titta på de tecken som tåget och personalen borde ha nästa.

e) tåg ta emot leverans genom att kontrollera att deras brister har eliminerats och förberetts i enlighet med bestämmelserna i den relevanta förordningen,

f) Full och enkel broms, broms enligt tjänstemän Revizor av försöken lagstiftning (vagnen tekniker) eller skötare maskinist eller trainee ingenjör på avsändaren och tåg (kontroll för att lösa bromsning och styrning) att göra med deltagande och säkerställa undertecknandet av trafik linjal,

g) kontrollera bilarna i raden för mottagande av ett tåg, varvid installationsformer vagn, sele bindning, höjden från ray svampar buffert ges som en grupp som destinationsstationsvagnar när de administreras tåget i enlighet med transport av transporterat gods om villkoren i regelverket, eftersom den stängda fönster fullt täckta bilar att vara helt säker, kommer att upptäcka en oegentlighet eller fara för tågets avgång under denna glitch ger kontroll för att ge omedelbar tillfredsställelse, ta bort den från rad anläggningar eller transport vagn som ser farligt,

h) Att ta emot leverans genom att kontrollera vagnarnas handlingar som ska skickas med transportdokumenten,

ı) För att kontrollera de förseglade vagnarnas tätningar i tågserien från tågvagnen och transportdokumentet, för att göra den nödvändiga driften och att göra nödvändiga åtgärder om vagnarna vars tätningar är brutna eller olika antal,

i) För att säkerställa att annan personal på tåget utför sina uppgifter enligt förordningen,

j) För att styra vagnarna som ska läggas till tåget vid stationerna utan vagnens serviceorganisation eller vagntekniker. Om vagnarna är lämpliga för navigering,

k) vidta nödvändiga åtgärder för att förhindra att det enskilda lokomotivet eller tåg som sänds till det defekta tåget från kraschar in i stående tåget,

l) Framför ett tecken i TMİ-systemet eller någonstans på huvudvägen, om tåget stannar utse en av personalen från den timme då tåget ska anlända och se till att tåget är skyddat från baksidan av skyltar, informera sedan grannstationerna och trafikkontrollen via telefon eller telefon,
m) omedelbart anmäla en grannstation eller trafikstyrenhet om normalhastigheten mellan de två stationerna inte nås eller om den normala kryssningstiden inte har nått stationen där 15-protokollet har förflutit, n) det angivna tåget inte når sin normala hastighet och följer ett tåg med stationen eller blockavståndet; att agera i enlighet med den ordning som detta tåg från angränsande station ger, genom att anmäla trafikkontrollen från avgångstidpunkten, om det inte finns någon trafikansvarig eller trafikkontrollen inte kan prata fortsätt resan genom att placera / placera två brandsläckare med 800 varje meterintervall på järnvägens högra järnväg,

o) Finns om tågen han flyttade stationen avslutades i staten inte kan göra normala hastighet och stor fördröjning med framtida station kommer det att finnas, och fördröjningen av den bakre eller ladda ner är underförstått att åsamkas betydande förseningar tåg är stationer flyttas till staten eller TM och rapportera ledaren i TSI-systemet enligt den ordning som anges i ser framåt eller bakåt kryssning,

p) Det kött som om tillbaka till stationen för att agera på grund av att inte kunna normala snabbtåg och minst TSI och kan prata via telefon eller radio, utom DRS system, personal utse bromssträckan framför tåget, entré samafor, avancerat skydd märke eller dessa tecken eller huvud sax för att 500 meter återanvändningar att få tillbaka upp och flytta i enlighet med den ordning kommer att rapportera härifrån till stationen. Om ett tåg efter skylten för att säkra leverans stopptid av tåg som rör det här tåget,

r) Finns arızalanarak tränar han tvungen att stanna av någon anledning på motorvägen innan utreda orsaken till stoppet. Borde inte fortsätta att järnvägen, TSI och exklusive av DRS, bakom att skydda tecken från båda sidor för att starta och omedelbart TSI och TMI-system ledarna, telefon till angränsande stationer i andra system, radio, telegraf eller på annat sätt rapportera,

s) på väg att skydda tåg kontrolleras, utgående från varje ände av tåget, enligt lutningen och region känne 750-850-1050 meter bort röd flagga som ett tecken stativ, medel röd kant vit cirkulär platta eller rött ljus lykta växt / rest och båda det är xnumx'ş att börja på tre meter från stoppskylt smällare put / diagnos. De är baserade på fallet med ett annat tåg kommer, första höger, andra till vänster, tredje att sätta ordning i höger igen inför / liner notes till TSI och DRS Systemet föreskrivs tåg två block måste vara upptagen om tåget som ovan, men bara få ett baksäte,

t) levereras kött som, om det går igenom hållning 15 minuter mellan de två stationerna, tåget om den stoppas arızalanarak motorvägen tåg, radio eller telefon ledaren och grannstationerna att sluta hur länge tåget genom att ringa, stoppa orsaken, om det var möjligt att fortsätta vägen, rapporterar körsträcka på platsen Rinse,

u) Utföra transporten av tåget genom att kontakta trafikkontrollcentralen i de stationer där det inte finns någon stängd eller rörelsekontrollör,

ü) Vid olycka, olycka och carambol i enlighet med bestämmelserna i relevant lagstiftning genom att göra de nödvändiga operationerna seriella och korrekta till de berörda enheterna,

v) Leverans av tågdokument och relaterade modeller enligt föreskriftstationen, föreskrifter och order,

y) Överensstämma med de talprocedurer som nämns i relevant lagstiftning i alla samtal med trafik, relaterad till trafik,

36) Affärs anges av detta protokoll och order och regler som gällde före det datum som anges på reglerna behöver ska offentliggöras efter det att detta protokoll och göra de uppgifter som skall fastställas av ordern,

37) olycka / incident i om de har en skyldighet att vänta på tåget, på tåget i väntan på öppnandet av vägen för att driva trafik till den första formen station,

38) Att göra, demontera, reparera, underhålla och montera arbeten i samband med deras jobb på arbetsplatserna, när det är nödvändigt och i fritiden.

Från maskinarbetarna, 39, Utbildning av hjälptillverkare av generalorder 214). Artikeln 13. och 1. Enligt punkterna De som lyckas med praktik, kurs och träningsprogram och som har rätt att använda manövreringsloketet, tilldelas som assistentmekaniker på tågen av arbetsplatsen och 2. Assistentmekanikern i artikeln fullgör sina uppgifter och ansvar.

Järnvägsnyhetssökning

5 Kommentarer

 1. Ansökan görs via online-transaktionerna och programmet görs från min avdelning, men min ansökan är över, jag såg den nu. Jag hoppas att du har gjort ansökan.

 2. mekaniker kurs, består inte bara av att använda maskinen och system och verktyg och lagstiftning för att känna sig väl. Den teoretiska och praktiska utbildningen av kandidaterna yapatıran förutom läraren. Männen som gör tentamen ska vara separata.

 3. Vänner, jag skulle vilja skicka ett mail till någon som auktoriserats av TCDD, men jag kunde inte hitta någon e-postadress till de personer som ansvarar för denna sektor.
  Har du några vänner som kan hjälpa till?
  teşşekkürler
  Erol

 4. vänner tcdd på grund av transportens inkompetens har besegrats av personen nära 150. o Anledningen till att de intervjuade praktikanterna inte kunde starta kursen på grund av det otillräckliga antalet personer. Samma människor som 5 som har öppnats. Efter att ha kommit in i intervjun avgjorde vi den centrala uppgiften. De kommer inte att delta i kursen.

Yorumlar