Transfer i kollektivtrafik började i Manisada

Med omvandlingsprojektet i kollektivtrafiken av Metropolitan Municipality of Manisa har överföringsansökan påbörjats i kollektivtrafikfordonen, som har blivit mycket mer bekväma och bekväma. 60 minuter i andra gången kommer boarding 1.00 pounds att debiteras.


Överföringsansökan har påbörjats i kollektivtrafiken som har förnyats inom ramen för transportprojektet som framgångsrikt utförts av Manisa Metropolitan Municipality och som har blivit bekvämare och bättre. Med det beslut som fattas i överföringsansökan i den andra körningen kommer 60 minuter att debiteras som 1.00 pounds sa. Överföringen direkt på korten börjar efter det första boarding 10-protokollet och överföringsavgiften debiteras som 50-pund för ombordstigning till en annan stadslinje förutsatt att det inte finns samma linje inom 1,00-minuter. I uttalandet från MANULAŞ A.Ş. "Efter att man har överfört Manisakart till validatorn kommer 10 inte att användas till mer än några minuter. Om Manisboard används för andra gången innan denna period löper ut, debiteras den enligt normal tariff. Överföringen tillämpas emellertid inte inom samma rad. Från stadsbussar till stadsbussar, från stadsbussar till stadsbussar, från stadsbussar till stadsbussar; Efter de första 10-minuten tillämpas överföringen inom 50-minutperioden och det finns en total överföringstid på 60-minuter.



Järnvägsnyhetssökning