Cordless och Solar Powered Spårvagn Export från Denizli

Företaget, som är etablerat i Denizli av en elektriker, säljer elektriska och soldrivna spårvagnar till 13-länder.

Ägaren av en industritomt i Merkezefendi företag som är verksamma i distriktet Tahir Ozturk, sade i ett uttalande till reportrar, arbetade han på elsystemet sedan 1986 tidigare sagt att de utvecklade den elektriska bussen.

Nyligen Och platser, såsom sluten krets Ozturk förklarar att ge tyngd åt det elektriska spårvagn för tillverkning, de producerar trådlösa spårvagnar USA, Storbritannien, uppgav att de exporteras till länder i synnerhet Albanien 13.

Ik Förra året exporterade vi 150 tusen dollar, inklusive trådlösa tåg och andra produkter. Vårt mål är att vikta 3, sade üzerinde Ozturk, äntligen har de fått en order att arbeta på Istanbul Street i Duzce.

Inhemska som använder 3 månader om 400 tusen pounds kostnaden för den nostalgiska spårvagn de producerar 21 förklarar att med en passagerarkapacitet Ozturk, spårvagn, tack vare panelen på 15 procent av energi, sade han att han blir från solen.

Den batteridrivna spårvagn ersättare som Ozturk noterade också att ha en dieselmotor, finns det en spårvagn som har dessa egenskaper i Turkiet, om betyg, sade att de syftar till att fokusera på detta område.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar