Världens längsta kabelbil

Bursa tog en stor attack för att få andelen turismkaka. 10 ökar antalet turister i staden med investeringar

Bursa, en av de mest framträdande städerna hela tiden, från dess historiska och kulturella arv till dess naturliga skönheter, har mervärde i turismen med Metropolitan Municipalitys investeringar. Uludağ, sjöar, vattenfall och höglandet med fokus på naturturism Metropolitan Municipality, Mudanya, Gemlik och Karacabey i regionen med genomförandet av kustarrangemangsprojekt syftar till att göra Bursa ett varumärke inom marinturism.

Uludağ, en av Turkiets viktigaste turism centra vinter + också få en del av kommunens tjänster för regn. Med omplaneringen fortsätter Metropolitan Municipality, som har rullat upp ärmarna för att göra Uludağ till ett centrum som kommer att få den andel som den förtjänar från turismen under alla fyra årstider, fortsätter sina infrastrukturverk relaterade till avloppsvatten, dricksvatten och regnvatten. Metropolitan Municipality, Bakacak plats, som är unik i både Bursa titta och fotografera bergssluttningarna och staden, har blivit centrum för uppmärksamhet hos inhemska och utländska turister. Å andra sidan har en av Stora kommunens större projekt varit den nya linbanan. Efter Teferrüç och Sarıalan-linjen blev den nya ropewayen som nått hotellregionen världens längsta non-stop ropeway med en längd på cirka 9 kilometer, och besökare på linbanan från centrum hade möjlighet att nå skidbackarna strax efter 22-minuters ritt. Metropolitan Municipality, som fortsätter sitt arbete med att göra Bursa till en mer tillgänglig och livligare stad, har tagit ett annat viktigt steg i projektet som underlättar tillgången till Teferrüç-stationen från Gökdere med linbana. Ett protokoll undertecknades mellan Gökdere tunnelbanestation och Teferrüç avseende linbanan som förväntas vara färdigställd under cirka 1 år.

Järnvägsnyhetssökning