Istanbul Förberedelser inför vintern

Istanbul Metropolitan Municipality höll ett vinterpreparationsmöte i samband med vinterförhållandena. Under mötet vid katastrofkoordineringscentralen diskuterades förberedelser i hela Istanbul.

Istanbuls storstads kommun fortsätter sina förberedelser för vintermånaderna för att fortsätta smidigt och fortsätta det normala livet i stadslivet. Vinterberedskapsbedömningsmöte hölls vid IMM Disaster Coordination Center (AKOM).

Biträdande generalsekreterare för İBB Mevlüt Bulut och Dr. Jagatai Kalkancı möte leds, eld, vägunderhåll och infrastruktur samordnings Support Services, Rail Systems, polis, mat och uppfödning, hälsa avdelningar, DCC, vitt bord och andra avdelningar, IETT iSki İgdAŞ, ISTAÇ, Isfält Metro Istanbul företag och Provincial Police Department, generaldirektoratet för motorvägar och Yavuz Sultan Selim Bridge och perifer motorvägsoperatören İCA företrädare för företagen deltog.

Man uppgav att alla enheter skulle fungera i samordning, men det skulle göra livet enklare för medborgarna att stödja arbetet. Funktionen vinterdäck har blivit utbredd.

145 BLADE TRACTOR SKA GIVAS TJÄNSTER AV DILLAR

Under mötet diskuterades att vinter snöis och dammbekämpningsaktiviteter diskuterades. Information om förberedelserna för vintern i Istanbuls storstads kommun, samordningsavdelning för vägunderhåll och infrastruktur, 1347-fordon och byggnadsutrustning 7000-personal att arbeta i tre skift på vintern, sa att kampen kommer att ske. 7 tusen 373 km rutnätverk i Istanbul 363-interventionsplatsen är klar för vintern registrerades.

För att användas i byn som ska användas i byn, kommer muhtarlıklara 145 snettdragande traktorer utrustade med snöplogstraktorer. 6-bitar kommer att stödja arbetet på de snötäckta motorvägarna och flygplatsens härdning. IMM-lag kommer att göra fordon till Highways-teamen när det behövs.

48 RECEIVER 24 RECEIVER

48 bogseringskranar kommer att hållas redo för 24-timmar vid kritiska punkter i Anatolien och Europas sida för att ingripa i trafiken som är stängd på grund av olyckor och skift. 31-kaserner kommer att serveras för att förhindra eventuella problem på Metrobus-vägen.

43 kritiska punkt följs av BEUS (ICE Early Warning System). Det grundades. Ytterligare åtgärder har vidtagits för att göra 15 BEUS-systemet och trafikkontrollkameror redo för användning för Yavuz Sultan Selim Bridge och ringvägar. Saltpåsar (10 tusen ton) kommer att lämnas till de kritiska punkterna och korsningarna i hela Istanbul.

Alla arbeten kommer att samordnas från AKOM

Kampaktiviteterna genomförs under AKOM-samordning. Fordonen kommer att tillverkas på de angivna vägarna för snöskottning och vägöppning. Det befintliga fordonsspårningssystemet följs av AKOM. Vid behov kommer fordon att riktas till andra regioner.

Uppsamlingscentra planerades för de föräldralösa som bodde på gatan. Polis, polis och ambulanser samlas in efter hälsokontroll av medborgare som samlas in. Distrikts kommuner kommer att få hemlösa medborgare identifierade i sina distrikt till gästhusen i Istanbuls storstads kommun.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar