Att svara på spårvagnskritik från borgmästaren Kocaoğlu

Izmir Metropolitan Municipality borgmästare Aziz Kocaoglu som talade om spårvagnsarbeten som orsakade kritik på grund av ökad trafikdensitet i Izmir, KarşıyakaDet fanns liknande besvär under byggandet av spårvagnen. Det är över och nu är våra landsmän lättade. Det finns rebounds under byggperioden i Konak, men vi tror att dessa klagomål kommer att sluta när de är färdiga, och vice versa. ”

Izmir storstads kommun borgmästare Aziz Kocaoglu betonade att det blir svårare att komma till stadskärnorna med ett speciellt fordon i storstäder och lösningen av detta är att rikta folk till masstransporter. Borgmästare Kocaoglu, kollektivtrafiken i staden, passagerartätheten genom att styra järnvägssystemet, sa att de tog viktiga steg.

Anger att arbetet på Konak Tramway nu är i sista steget, sade borgmästare Aziz Kocaoglu:
"KarşıyakaDet var liknande problem under byggandet. Men det är över och nu är det lättat. Våra landsmän är nöjda. Vi arbetar redan med att utvidga linjen till Çiğli Katip Çelebi universitet och Atatürk Organised Industrial Zone. Konak Tram slutar vid jul. Vi tror att dessa klagomål kommer tillbaka till tillfredsställelse när de är klara. Vi har ägnat de flesta av våra investeringar åt infrastrukturinvesteringar genom åren. När jag tillträdde var det 13.5 kilometer-järnvägssystemet, och 11-70 tusen människor transporterades en dag. Nu transporteras 75 med tusentals passagerarsystem. 650 - 800 kommer att bära tusentals människor med införandet av Konak Tramway efter nyåret. Om vi ​​inte gjorde dessa investeringar, föreställ dig att 850 transporteras av tusen personer med buss. Tänk på vad staden blir när bussen får mer trafik runt 850. Narlıdere Metro anbudsförberedelser är över. Buca Metro väntar på godkännande från utvecklingsministeriet. I 1000 planerar vi att lägga grunden. Vårt järnvägsnät blir 2018 kilometer i år. 178 km. Med Buca Metro hittar vi 21 kilometer. Bakom honom finns det många förslag till tunnelbana och spårvagnar i Transportplanen. Genom att förbereda sina projekt försöker vi verkligen väva staden med järnnät och överföra större delen av transporten från över och under marken till järnvägssystemet. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar