Yedikuyular Ski Centre förbereder sig för säsongen

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Yedikuyular Ski Center konstruktion startade av arbetet fortsätter på full fart.


Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Survey and Projects Department Inspection and Project Branch Directorate under kontrollen av Yedikuyular Ski Center 1800-2000'li höjdfiberinternet togs och medelspänningstransformator slutfördes. Den administrativa och administrativa centerbyggnaden i 1844 höjd, restauranger, snöskoter etc. byggnader och byggandet av restaurangbyggnader i 2055 höjd fortsätter snabbt. 6 landningsbankkonstruktion slutfördes. Mekaniska system förbereds. Repskytte börjar snart.

DAGLIG 5 TUSENT MENSKAPACITET

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Yedikuyular sommar-vinter rekreationsområde och skidcenter kommer att hållas i den dagliga 2000 skidåkare med en total kapacitet på 5000 människor kommer att tjäna. 4 är den enda anläggningen för vintersport i vår 250 km-radie.

VAD INKLUDERAS?

Yedikuyular sommar-vinter rekreationsområde och skidcenter 540 kvadratmeter Information och förvaltningsenhet, 550 kvadratmeter Restaurang och café, 140 kvadratmeter offentlig manlig-kvinnlig toalett och handfat 140 kvadratmeter övre station, 270 kvadratmeter snö krossning fordon garage 2 enheter generator byggnader 2 enheter vattentankar Höjningen av 1.833-mätaren, vilken är höjden av den nedre stationen, från höjden av 2.044, vilken är höjden av den nedre stationen, ska nås med stollyft och lyftlinjer.

Det finns 760-mätare av 1-stolar, 430-meter stolliftar och 100-meter gångremmar. Det finns en helikopter och parkeringsplatser.


Järnvägsnyhetssökning