Generaldirektör för TCDD Transport Inc. Veysi Kurt i Erzurum

09 Med deltagande av Veysel Kurt, generaldirektör för TCDD Transportation Inc., hölls ett möte i Erzurum i september 2017 med företagets personal och icke-statliga företrädare. I mötet gav generaldirektör Veysi Kurt information om företagets nuvarande situation och kort- och långsiktiga framtidsplaner.

Efter det inledande samtalet från Sönmez Sefercik, sade Regionkommittén för 4, generaldirektör Veysi Kurt, att han var glad över att ha ett så stort möte i Erzurum.

Wolf i hans tal; 20 sa att den genomsnittliga tjänsten för de anställda är över året och att alla anställda är experter inom sina respektive verksamhetsområden. Han påpekade att transportsektorn, som är verksamhetsområdet för företaget, ger 24 timmeservice. Turkiets kallaste vintern termometer med full kraft i provinserna Erzurum, som är under svåra vinterförhållanden minus Visa 40 även i dagarna av vår personal för rotation av hjulet understrykning som kör en övermänsklig ansträngning han tackade personal.

Kurt, vårt folkets heliga tjänst och folk som vet att järnvägarna gör mycket viktigt arbete, det här är inte fullt kända av våra medborgare, men ledningspersonalen vet det väldigt bra, särskilt maskinisterna, särskilt på det gloriousa arbetets högtid, och säger att jag är tacksam för varje anställd som fullgör sin tjänst korrekt.

Kurt sa att staten fäster stor betydelse för järnvägssektorn och att en betydande investering görs varje år och att konkurrenterna i andra transportsätt är starka och att TCDD Taşımacılık AŞ består av kadrer med makt och förmåga att konkurrera.

Kurt sa, arkadaşlar Jag vet att mina kollegor är helt övertygade om deras framgång. Därför tror jag att de uppgifter som ges till företaget kommer att utföras på bästa sätt och att de kommer att ge de mest användbara tjänsterna till vår nation. " Underströk betydelsen av stort tänkande, sade Kurt, "Först och främst bör vi inte låta mikroproblem förhindra makroproblem medan vi utför våra uppgifter. Om så är fallet dör andan i jobbet och vår motivation faller. Detta sänker kvaliteten på vår service och orsakar problem att växa exponentiellt. "

Kurt fortsatte sitt tal genom att säga: çalış Vi kan årligen transportera 30 miljoner ton gods och 50 miljoner passagerare genom att arbeta med vår kapacitet med knappa resurser. Vi bär för närvarande dagligen 20.000 ton last, med 80.000 ton farliga, med höghastighetståg som transporterar 25.000-passagerare. När vi överväger dessa värderingar är det möjligt att säga att vår personal gör jobbet härligt. Av detta skäl vill jag säga att vi måste respektera vår personal och ge sina rättigheter. Kul

Kurt fortsatte: uz Vi strävar efter att möta inkomstkostnadsbalansen inom 5-året, men vi fann att det är möjligt att realisera detta på kortare tid. Återigen, för att bidra till landets ekonomi, har vi åtagit oss att transportera det viktigaste råmaterialet i vårt land, järnmalm, för samma avgift som 3 år och vi hjälper de företag som arbetar i denna sektor så mycket vi kan. "

Kurt betonade principen att spara och arbeta i broderskapets anda. Jag vill att alla anställda ska höja flaggan högre. För detta understryker jag nödvändigheten av att skydda brödraskapets och vänskapens lag, medan alla jobbar. Detta är grunden till framgång. Vi måste arbeta hårt för att säkerställa att vårt företag befinner sig i en bättre position inom järnvägssektorn och bidrar till den nationella ekonomin. Jag vill tacka er alla för ert arbete och ansträngningar och önskar er framgång i ert företag. Tal

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar