Full Pink Trambus på första dagen

Pink Ladies särskild Trambus för första gången som vi insåg i Malatya i Turkiet i början av det nya läsåret började i tid


Borgmästaren Ahmet Cakir, som har satt Trambus-systemet i Malatya trots alla motkampanjer genom att visa ett bra exempel på mod, har genomfört Pink Trambus-projektet i linje med folkets intensiva krav genom att visa en fast och brant hållning. Rosa trambussar, som var i stor efterfrågan på den första dagen, fick också full poäng från passagerarna. Chaufförer i de rosa spårvagnarna valda från damerna som sa att de kände sig speciella till borgmästaren i Metropolitan Municipality Ahmet Cakır tackade.

Pink Trambuses fick full poäng den första dagen

N Vad vill du säga om Pink Trambuses? "Frågad yapan Först och främst känner vi oss speciella". "Mycket trevlig app. Vi känner oss mer bekväma. Vi vill inte åka bilar med män. Jag vill tacka vår borgmästare för genomförandet initierat ".

Eleverna som åkte på Pink Trambus uttryckte också sin tillfredsställelse med övningen och uppgav att "det är ingen tvång att köra på detta fordon och att de som vill resa med andra fordon kanske inte föredrar den rosa spårvagnsbussen, men de föredrar att resa med detta fordon.

Stämmer att Malatya är värdigt för allt som är bra, sa Arzu-student, jag kom bara från Elazığ. Detta är min första dag. Jag blev mycket förvånad över att se en sådan ansökan tidigare. Jag är dock mycket nöjd. Jag gav mina föräldrar information om denna ansökan per telefon. De sa att de skulle be till de myndigheter som initierade praktiken. Ini

"Jag vet inte om ett annat exempel på Turkiets provinser har dock varit långt ifrån över. Med denna ansökan kan vi se hur mycket vår kommun värderas av oss. Öğrenci Studenten Saime sa att han hoppades att de dagar de skulle ta provet skulle vara kvar med en kollapsad moral efter en tidig morgonresa i trånga fordon. "Jag hoppas att dessa dagar aldrig kommer tillbaka och en annan vän kommer inte att uppleva sådana situationer. Jag vill tacka alla som bidragit till projektet. Geçen

En av passagerarna uppgav att de upplevde privilegiet att resa med ett fordon som en kvinnlig förare använde och alla passagerarna var kvinnor och tackade myndigheterna för ansökan.

18 De rosa spårvagnarna, som kommer att göra 8-flygningar dagligen från september, har tagit plats i kollektivtrafiken i Malatya.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar