Meram Son Durak att ha ett annat ansikte

En av de viktigaste turistområdena Konya Meram Son Durak't pågående parkeringsplats och kabelbanestation i byggandet av storstads borgmästaren Tahir Akyurek, sade att parkeringen byggdes för att lägga till estetik. Den totala längden på 6-kilometer 427-borrade staplarna på hela högen kraschade president Akyurek, "Meram Son Durak, efter det nya arrangemanget parkeringsplatsen, linbana centrum, handel och turism områden kommer att fungera med ett helt annat ansikte," sade han.

Konya storstads borgmästare Tahir Akyürek, stadens viktigaste rekreations- och turistområde Meram Son Durak't pågående tunnelbanestation och kabelbanestation byggdes.

Påpekar att parkeringsbehovet i Meram Son Durak-regionen ökar med varje dag som passerar, sade borgmästare Akyürek sak. Även om vi har gjort några arrangemang för parkering i Tavus Baba-regionen och däromkring, ökar behovet dag för dag. I det område där den tidigare Şükrü Doruk Primary School ligger och det område vi förvärvat genom ytterligare expropriation, förbereder vi för närvarande en mycket stor underjordisk parkeringsplats för vår Meram-region med 3-golv. Vår parkeringsplats med en kapacitet på cirka 700-fordon tillverkas också i enlighet med Meram-området, Meram-estetik, byggnadsstruktur och bygghöjd i regionen. "

Med betoning på att arbetet kommer att tillföra skönhet till regionen, sade borgmästare Akyürek: "Samtidigt arbetar vi också med Tavus Baba-regionen och andra arrangemang vid sista stoppet. Vi har exproprierade områden. Det finns områden vi har bestämt för fasad och landskapsarkitektur. Jag hoppas att Meram Son Durak kommer att börja fungera i 2018 med ett helt annat ansikte med parkeringsplats, linbana, handel och turism. Vår parkeringspark med flera våningar kommer också att fungera som linbanestation. Meram Tavus Baba Cable Car Line kommer att startas härifrån. De som lämnar bilen på parkeringsplatsen når Gümüş Tepe, Tavus Baba och olika regioner med linbana. Utgrävning pågår för närvarande. För närvarande är byggandet av den underjordiska utgrävningen i full gång. Hela längden på 6-borrad stapel med en total längd på 427 kilometer har blivit träffad. "

Underjordisk parkering och linbana station konstruerad av Konya Metropolitan Municipality kostar omkring 21 miljoner pund.

Järnvägsnyhetssökning