Statsminister Yıldırım: Idag, Turkiet ökade xnumx'inc liksom i världen flygets

Premiärminister Binali Yildirim, Turkiet11 i luftfartens världpärla, 28 5 av europeiskt landBayrak Vår flaggbärare är Turkish Airlines, Europeav 2har blivit det största företaget. Varifrån ... 34-modellen har ökat från miljoner passagerare till 174 miljoner passagerare idag. I slutet av detta år 190Jag kommer att passera


Statsminister Yildirim kom till Çanakkale från Ankara, glödgat Çanakkale flygplats Çanakkale guvernör Orhan, Çanakkale borgmästare Ülgür Gökhan, Çanakkale polischef Celal Sen, Provincial gendarmeriet befälhavare för gendarmeriet Senior överste Najm Tunn, Çanakkale Strait och Garrison Commander konteramiral Mithat Kemal Algül, AK Party vice ordförande Bulent Turan, Ayhan kostnader Canakkale vice ordförande för AK Party Canakkale Wars Jade Montenegro och välkomnade president Ismail Kaşdem Gallipoli Historical Area.

Blixt, Vetenskap, Transport, Sjöfartsfrågor och Kommunikation Minister Ahmet Arslan, Industri- och teknologiminister Faruk Özlü kom också till Canakkale.

I sitt tal vid öppnandet, premiärminister Yildirim, Dardanellerna program, apropos här i denna vackra terminal konstruktion klar, sade han att de skulle utföra öppningen.

Under Çanakkales årliga regeringar 15 sa Yıldırım att han såg stora tjänster inom transport och många andra områden. Han fortsatte:

Jag Çanakkale sjötransport var nästan över. Idag öarna i Canakkale, inklusive många stam, har det blivit ett avancerat sjötransporter passagerar tjänsten tillhandahålls. Det fanns ingen koppling till grannprovinsen Canakkale. Edirne, Tekirdag, Bandirma, Balikesir och Izmir anslutning var mycket dålig. Alla dessa vägar och vi har blivit delat både Egeiska havet och Marmarasjön Dardanellerna vi har gjort båda nås i centrala Anatolien. Du känner till den historiska halvön i Canakkale. Var kom det ifrån. 'Canakkale är otålig.' Våra förfäder sagt, är förälskad i våra martyrer att Turkiets mest hedervärda i dag, har blivit den mest prestigefyllda områdena. I mars 18, kom 24-25 människor flockas i april, historia, lära sig om det förflutna och framtiden med entusiasm är hoppfull. "

Premiärminister Yildirim, Çanakkale uttryckte det i 15 år sedan, luftfart, öppnade de flygplatsen, de växte upp med banan, nu 12-13 tusen kvadratmeter och kommer att tjäna både externa linjer till inrikes berättade denna terminal gratifikation att de.

Cak 1 startar dagliga flyg från Istanbul från november "

Dagliga resor gjordes från Ankara till Canakkale. Dan 1 Sedan november kommer dagliga flyg till Istanbul att ske. Ataturk flygplats, så att de två större städerna, kommer det att finnas anslutningar från utlandet. Na Han sa.

Yıldırım sa att han insåg någonting när han först kom till Canakkale vid 2003 och han sa:

U Çanakkale var oförmåga, skrivning var överallt. Våra förfäder, våra förfäder mot fiendens Çanakkale är omöjliga ", sade han och passerade inte. Men då har det blivit omöjligt att transportera Canakkale. Inget hav, inget land, ingen luft. Han sa att fienden skulle vara omöjlig. Canakkale skickas till Turkiet, flyttas till den turkiska nationen, den punkt på himlen, jorden till bruden, är bruden havet. Canakkale är provinsen som förtjänar mest. På grund av Turkiets Gazi Mustafa Kemal Ataturk, är det viktigaste motståndet vid gång oberoende namnet på staden är skriven saga. "

"Turkiet skrev i flyg saga"

Premiärminister Binali Yildirim, Turkiets senaste 15 år inom luftfarten inte bara i Turkiet, underströk att skrev episka i världen, fortsatte han:

"Turkiets xnumx'inc luftfarten i världen idag, 11 steg som xnumx'inc mellan europeiska länder. Vår flaggbärare Turkish Airlines har blivit det näst största företaget i Europa. Vart ska man få från miljon internt-internationellt, 28 till 5 miljoner passagerare per miljon passagerare idag. Hon ska passera 34 i slutet av året. Vi flyger till mer än 174. Det finns inga fler flygbolag som flyger runt om i världen. Vi har direktflyg till 190. Hur mycket var det? 350 land. Han kom från 159 till 60. Vi visste inte hur många 60-flygplan vi hade nu. 159 hittade den privata sektorn, Turkish Airlines Bulg Mer kan sägas. Antalet anställda på flygplatser ökade med 55. Om du är världens största flygplats i Turkiet inte förgäves, är detta ett resultat av år av framgång 500. Detta är också värd Turkiet. "

Blixtnedslag i Dardanellerna Terminal lyckönskningar skulle betona staden ger mycket större fördelar i form av ekonomisk och turism med resor som ska göras här.

Yıldırım erinrade om att 2018 förklarades som de Troia Year Yıldırım och sa att arak Vårt kultur- och turistministerium planerar en mycket stor händelse och ett program. Således kommer det att finnas många fler besökare både i landet och utomlands. Vi kommer att få möjlighet att främja vår Canakkale mycket bättre. Çan

Avslutade byggandet av tjänsten i Canakkale terminal för att vara lycklig, önskar att vara lycklig, tackade de som bidragit.

Premiärminister Binali Yıldırım och hans följeslagare skar bandet och öppnade den nya terminalbyggnaden vid Çanakkale flygplats.

Minister Arslan, tillsammans med premiärminister Blixt, passerade sedan Dardanellerna 18 Mart University ges till hedersdoktor för att delta i invigningen av läsåret.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar