Värdet av Kayseri Erciyes blir världens värde

Verksamheten och målen för Kayseri Metropolitan Municipality i Erciyes förklarades för pressen och allmänheten

Det tredje mötet med verksamheten i en enhet i storstads kommun hölls varje vecka i Erciyes. Vid mötet delades investeringar och mål relaterade till Erciyes, som blev ett av de viktigaste skidcentren i världen med investeringarna i Metropolitan Municipality, delade med pressen och allmänheten. Borgmästare Mustafa Celik, Erciyes sa att de arbetar för att ge mer vinst till staden.

Mötet där Kayseri Erciyes A.Ş. introducerades i storstads kommun hölls i Erciyes. På mötet sade borgmästare Mustafa Celik att de investeringar som gjorts av storstads kommun i Erciyes 2005 år har en historia.

PROMOTIONSUTGÅNGAR

Erciyes syftade främst till att avsluta infrastrukturens talande president Celik, var som helst i världen med en sådan investering i vintersportcentret, sade kommunen att göra. Påpekade att de investerade ett värde som Erciyes för att mäta till staden, sade borgmästare Çelik, işler När infrastrukturen var färdig, var de arbeten som skulle göras marknadsföring, marknadsföring och marknadsföring. Så här gör vi nu. Dessutom, Erciyes inte bara under vintersäsongen 12 att göra tillgängligt under hela månaden. Därför startade vi termisk varmvattenborrning. Enligt rapporten från MTA 2 kan tusen 200-mätare varmvatten sägas vara djup. Vi började borra på högsta möjliga nivå. Från och med idag har omkring 180-mätare nåtts. Vi förväntar oss att det ska slutföras senast i slutet av året. Om inte, fortsätter vi att arbeta med våren. Ett mycket trevligt projekt har utarbetats för High Altitude Sports Camp Center som vi vill göra Erciyes att använda igen under 12 månaden. Nu är projektprojekten förberedda. Med bidrag från ungdoms- och idrottsministeriet kommer vi att ta med den stora anläggningen till vår stad. När vi bygger anläggningen kommer det att finnas ett lägercenter som föredras av lag som vill lära sig i sport som fotboll, basket, volleyboll och simning. Vårt mål är att locka fler gäster till Erciyes. Förra året ökade vi antalet 40 besökare av bara några kanaler med vädersponsorering. I år kommer vi att göra mycket mer publicitet. Ju fler besökare vi lockar här, desto mer kommer vi att bidra till stadens ekonomi. Vi arbetar för att ta Erciyes till den punkt där det ger mer vinst för vår stad. "

SKI GUARANTEE WITH PROFIT GUARANTEE

Erciyes Inc. Ordförande och generalchef Murat Cahid Cıngı gjorde en detaljerad presentation om Erciyes. Att ge information om den punkt där Erciyes kom från med Metropolitan Municipalitys investeringar, Cıngı sa: "Det finns en mekanisk anläggning i 23,75 kilometer i Erciyes. För närvarande kan 26-27 bära tusen personer på en timme. 102 km. vi har en skidbacke. Vi förbereder dessa backar för skidälskare nästan varje dag med våra snöknusningsmaskiner. Vi har 154 konstgjorda snömaskiner. den mest avancerade konstsnö produktionsanläggning i Turkiet Erciyes. Vi investerade runt 20 miljoner euro i artificiell vinst. Centren med konstgjord snöproduktionsutrustning som oss kallas "Snöförsäkrade Ski Center Merkezi av utlänningar. Detta är ett mycket viktigt element för utlänningar. Utan dessa anläggningar erbjuds inte heller internationella tävlingar. "

Murat Cahid Cıngı förklarar skälen för att föredra Erciyes, "State of the art linbana, teknisk infrastruktur, säkerhet, konstgjord snö enheter enkel biljett på varje sida av det skidåkning kan göras på berget från centrum Erciyes, enkel transport och globalt varumärke bredvid Cappadocia Våra fördelar. Jämfört med andra skidorter runt om i världen erbjuder Erciyes betydande privilegier för både lokala och utländska turister. "

Cıngı uppgav att 10-hotellet fortfarande har sängkapacitet runt 1500 i Erciyes och att 6 tusen sängkapacitet kommer att nås när andra hotell är färdiga. Murat Cahid Cıngı, Erciyes'ten väldigt seriösa stadshotell sade. Cıngı nämnde också den skidträning som de erbjöd i Erciyes och fortsatte: amaçla Vi bildade Snow Academia för detta ändamål. Vi har gett skidlektioner till 78 tusen 4-personer med 092 skidlärare. Sports Inc. gav också utbildning till barn. I år bygger vi Turkiets första skidövningsområde Hisarcik dörren. "

"MOSCOW-KAYSERI LUFTKRAFTTURAR KOMMER ATT STARTA"

Han nämnde också de internationella tävlingarna i Erciyes. Ordförande Cıngı, sa att internationella tävlingar bidrog till varumärket Erciyes. Jinn sa att de arbetar för att göra World Snowbopard Cup i år.

Murat Cahid Cıngı, som också talade om deras ansträngningar att ge massorna till Erciyes, sa, uz. Vi gör viktiga verk på den ryska marknaden. Jag hoppas att detta år kommer Moskva-Kayseri-planet att läggas. Vi försöker göra Erciyes kända i den regionen. Vi har också ett viktigt arbete i Kina. Vi introducerar också Erciyes genom att delta i Berlin och Dubai mässor. " Cıngı, Erciyes kambing, bergvandring, mountainbike, gav information om aktiviteter som ridning.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning