Minister Leo "Turkiet förs till världens flyg center"

Ahmet Arslan, minister för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation, sade: "När vi gör flygbolaget till allmänheten, inte flyga Turkiet `uppfylla vårt löfte, säger också att vi har blivit världens flygnav." Han sa.

Arslan kom till Muş för banbrytande ceremoni och olika besök på flygplatsens terminalbyggnad och förklädesbyggande.

Talar vid den banbrytande ceremoni som hölls på flygplatsen, sade Arslan, 15 AK Party regeringarna och presidenten Recep Tayyip Erdogan i åratal under ledning av premiärminister Binali Yildirim att det finns en mobiliseringsmobilisering över hela landet.

Angivande att Muş också gynnats av detta utvecklingsdrag, sa Arslan, uz Vi börjar många jobb på många ställen. Vi kan inte få det banbrytande, öppningen. Tidigare kunde människor inte hitta arbete för att lägga grunden, sa de, bara genom att hälla stenar i en lastbil och lägga grunden för det. Tvärtom kan vi inte följa med riktigt banbrytande. Muş flygplats kommer att ha en mycket fin terminalbyggnad. "

"Antal flygplatser ökat från 26 till 55"

Minister Arslan, 15 år i Turkiet "flygbolag, kommer människor att vara det sätt de" öka antalet flygplatser som 26 omfattas mobilisering 55 per år, påpekade han att de kom in i landet som betjänar 35 miljoner passagerare från 180 miljoner passagerare.

Att betona att de kommer att vara centrum för lufttransporter från Amerika till Fjärran Östern och från Nordeuropa till Afrika, betonade Arslan att de kommer att ge rätt till detta:

"Airline av människors sätt som vi gjorde, 'som inte kommer att flyga med flygbolag säga' detta är vårt löfte vi har gjort för att uppfylla Turkiet är världens flygnav. Som ett resultat av detta har vi blivit den största flygplatsen i världen genom att gå utöver att vara ett land som gör flygplatser till havet, vilket inte längre är nöjda med flygplatser i stor och medelstora skala. När vi bygger den största flygplatsen i världen vet vi att detta kommer att tjäna folk i vårt land. Dessutom kommer det att göra det möjligt för medborgare i alla länder i världen att flytta från en kontinent till en annan kontinent och ge mervärdet till vårt lands ekonomi. Muulära och andra människor i andra provinser kommer att dra nytta av detta. "

"Värdet av investeringar i Muş 1 miljarder 584 miljoner pund"

Medan man förklarar världens megaprojekt, Eurasia tunnel, Osmangazi och Yavuz Sultan Selim broar i Istanbul, sa Arslan att de syftar till att tjäna Muşlular och andra människor med mervärde som består av dessa platser. uppmärksammade staden har blivit.

Arslan som påminner om flygningarna från Muş till Istanbul, Ankara och Bursa, betonade att de har ett försök att tjäna befolkningen i staden mer genom att inte nöja sig med de investeringar som gjorts.

Arslan, Muş flygplats och terminalbyggnad samt ministeriet uppgav att de har skrivit en mycket viktig tjänst, gav följande information:

"Värdet av de investeringar vi har gjort som ministeriet för transport, sjöfart och kommunikation är bara 1 miljarder 584 miljoner pund. Vi har gjort mycket service till Muş på vägarna, flygplatsen och andra områden, men vi säger inte tillräckligt. Vi tror att våra människor förtjänar mer och vi kommer att öka dessa investeringar. Jag har mycket nära släktingar i Muş. Jag har känt Mushus sedan jag var barn. Som ministerium har vi ytterligare ansvar för regionen medan vi tjänstgör vårt land 81. Att vara medveten om detta kör vi för att se tjänsterna idag. Medan 2003 i Muş har 16 kilometer delade vägar, har vi lagt till ytterligare en 112 kilometer. 112,5 körsträcka är för närvarande varm asfalt när det inte finns någon varm asfalt. Mus-Bitlis motorväg 83 kilometer var varm asfalt. 114 gjorde vägen uppdelad i kilometer till Mus-Bingol väg. 12 kilometer vägar har byggts för att göra transporten av våra universitetsstudenter mer bekväm. "

"Vi brukade tigga på IMF-porten"

Arslan påminde om att de har genomfört väldigt viktiga vägprojekt i Muş och att viktiga projekt fortsätter.

"Vi arbetar på Palu-Genç-Muş-järnvägsprojektet. 1,9 miljarder pund investering. Jag brukade be om pengar från IMF: s dörr för att hitta 300 miljoner och vi välkomnar deras företrädare att zurnayla trummor när de kommer till Turkiet. Våra ministrar, statsministrar stod framför klorna i handen, så att de kunde låna oss 100 miljoner dollar. På den tiden blev vi ett land där 1,9 miljarder pund spenderades på endast ett projekt i Muş. Naturligtvis presidentens president och premiärminister. Må Allah vara nöjd med dem som gör vänner med dem från igår till denna dag. 15 Du har stått vid vår president och hans lagkamrater med extraordinärt stöd i flera år. Du står bakom dina barnbarns framtid, dina barn. Vi kommer att tjäna dig mer i detta avseende. "

Ac Vi kommer att eliminera skillnaden i utveckling mellan regioner "

Arslan uppgav att de har gjort betydande framsteg inom kommunikationsområdet i Muş och ökat antalet fiberlinjer och basstationer och sa att 2002 inte hade några bredbandsinternetabonnenter i 197 idag.

Ahmet Arslan, medborgare på bekostnad av landet och framtiden 15 som martyr på bekostnad av regeringen fortsätter att fungera som en regering, tjänsterna kommer att öka människornas levnadsstandard genom att uppfylla sin ekonomi, regionens ekonomi, betonade att de kommer att söka vägar att växa industri.

Arslan påminde om att de startade attraktionscentrets program i 23-provinsen, inklusive Muş, för att eliminera skillnaden i utveckling mellan regionerna och använde följande uttalanden:

Alar Studier av denna fråga har nått slutskedet. Vi gör ett uttalande om några dagar. "Underutveckling, övergivenhet till ödet i dessa regioner kan inte vara ödet", säger Recep Tayyip Erdogan 15 år, som regionen kommer att utvecklas. Med detta kommer vi att eliminera skillnaden i utveckling mellan regionerna. Muşlu vill flyga till İzmir, vi kommer att prata med våra företag. Om det finns tillräckligt med passagerare, gå till huvudet. För 2 år sedan fanns inget plan till Bursa. Nu finns det resor. Vårt uppdrag är att göra en terminal, göra den lämplig, så har flygbolagen sätta ytterligare flygplan genom att säga "kom och se". "

Aktuella järnvägsanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar