1500 City Tillagt Moovit Public Transport Application

masstransporter ansökan moovite 1500 city läggas till
masstransporter ansökan moovite 1500 city läggas till

Tillägget av Dayton, Ohio från USA markerar en viktig milstolpe för Moovit och visar sig vara den enda applikationen du behöver för transporter runt om i världen.

Idag, den populäraste transportansökan i världen, tillkännagav Moovit tillägget av 1500'inci stad, buss, tunnelbana, färjor, linbanor, spårvagnar, minibussar och andra kollektivtrafikfordon i landet. 77 är den enda applikationen du behöver. Företaget nådde 1,500 stad på bara fyra år och fem månader. Den totala befolkningen i dessa städer är ungefär 1,1 miljarder, och antalet potentiella kollektivtrafikanter är 550 miljoner.

Dayton, Ohio är 1.500-staden som läggs till i staden Moovit. En av nio städer tillkom till Moovit i augusti. Staten Ohio är också hemma för Moovits 1.501, Aten (inte förväxlas med den ursprungliga Aten, Grekland läggs till Moovit i 2014). Andra nya städer för Moovit är Australien, Brasilien, Bulgarien, Chile, Kina, Frankrike, Polen, Portugal, Spanien och USA. Moovit lägger till en ny stad varje 15-timme. Nästa är Gopiapo, Chile. Då Plovdiv, Bulgarien; Volta Redonda, Brasilien och Maryborough-Hervey Bay, Australien.

Utvalt som Googles bästa lokala praxis vid 2016, skiljer Moovit från hundratals lokala transporter som drivs av buss- eller järnvägsföretag, kommuner eller oberoende organisationer som sammanställer och återbjuder kollektivtrafikdata. Moovits allmängiltighet stammar från sin unika karaktär när det gäller att samla transportdata. Genom att kombinera befintliga kollektivtrafikdata, inklusive avgångstider och levande information, med data från mer än 70 miljoner crowdsourced och det starka lokala frivilliga samfundet i 180.000, skapade företaget världens största transportförråd. Moovit använder dessa data i applikationen för att tillhandahålla allt som lokala användare behöver, inklusive de mest exakta riktningarna, avgångstiderna och platsen för kollektivtrafiken stannar, så att lokala användare kan nå någonstans i staden på det enklaste och mest bekväma sättet. Men Moovit använde inte bara dessa data för att underlätta den dagliga transporten av sina användare, men också det till värdefulla verktyg för stadsplanerare, kommuner och utvecklare som skriver om och hanterar framtida transportregler.

"Världen ligger på gränsen till en stor transportrevolution, N sa Moovit grundare och VD Nir Erez. Hareket Urban rörlighet ligger högst upp i listan som en lösning för smarta städer att klara av mer utrustade och snabbt växande befolkningar. Med Moovits djupa pool av hundratals miljoner data som läggs till varje dag och oöverträffade analysverktyg som tydligt representerar efterfrågan på transport i städer, blir Moovit oöverträffad i sin transporttjänst (MaaS) för att hjälpa framtiden för rörlighet i städerna till liv. "

Crowdsourcing: Moovits konkurrenskraftiga fördel

Moovit började tjäna i totalt 2017-provinser i 250-året. Mer än 150 tillsattes med bidraget från ov Mooviter "community of local volunteers 180.000, som gjorde Moovit Wikipedia för kollektivtrafik. Mooviters vill tillhandahålla bättre transportinformation för alla i städer och distrikt där lokala metoder saknas eller otillräckliga.

Mooviters kan "karta ulaşım transportinformationen för sina samhällen med Moovits dedikerade lokala Editor-plattform; stopp, rutter, tider och annan information om Moovit-appen. Om du gör så förbättrar transportupplevelsen för alla i staden, och gör Mooviters lokala hjältar som hjälper alla i deras stad.

Exempel på några städer Mo mapped tarafından av Mooviters:

Turkiet: May 2017, 90% synskadade Fatih Aktas, ville ta Moovit av Balıkesir. Han ansökte till kommunen för att dela med kollektivtrafikinformation. Fatih bad sedan sin 20-vän att hjälpa honom att kartlägga busslinjerna och lägga till tiderna till Moovit. Moovit Turkey Chef Ryan Yürgün var allt vägen stadsbusslinje bestående av 1 60 veckor i Fatih Mapathon delta i maraton Moovit till. Fatih och hans vänner fortsätter att uppdatera stadens information, och Fatih vill gå med i Moovites tillgänglighetsprovgrupper för nya funktioner som hjälper personer med funktionshinder.

Under de senaste dagarna, förutom Moovit Community ambassadörer från Balıkesir Eker, Turkiet Cihangir hjälp med 16. Mersin som en stad tillkom till ansökan.

USA: Beboare i Knoxville, Tennessee hade inte riktningar till maj 2015. Joseph Linzer, som bodde här, kortlagde alla stadens hållplatser - 1243 stannar - vid Moovit. Medan Joseph regelbundet uppdaterade sin stad hjälpte han Moovit till närliggande staden Clarksville, som inte tidigare varit i någon kollektivtrafikpraxis.

Brasilien: Joao Pessoa, med en befolkning på cirka en miljon, var den första staden som skulle läggas till av Mooviter Community i 2014. Lokalmedlemsmedlem Vitor Rodrigo Dias kartlade 3,249-busshållplatsen på mindre än två månader. Vitor blev senare en av Moovits första Mooviter-ambassadörer och ledde kartläggningsprojekten i Brasilien.

Tack vare Mooviter-programmet finns det fler 2000-städer att lägga till under vänteläge, och en ny stad läggs till varje 15-timme. Moovit VD Nir Erez sa: ulaşmak Vid Moovit är det bara början att nå 1.500. Moovits mål är att förbättra informationen om kollektivtrafik, tillgänglighet och transport för alla i världen som har en smartphone och använder kollektivtrafik.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar